ΠΑΣΚ MVP of the Month: Στέφανος Ηλιάδης & Μπέτι Ακανθιώτου

90

Όπως έχει ανακοινωθεί στην έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Κ.) έχει προχωρήσει στην δημιουργία του βραβείου MVP of the Month, το οποίο θα δίνεται με την ολοκλήρωση κάθε μήνα στον καλύτερο άνδρα καλαθοσφαιριστή και την καλύτερη γυναίκα καλαθοσφαιρίστρια κάθε μήνα.

Για τον μήνα Νοέμβριο ο κορυφαίος άνδρας καλαθοσφαιριστής αναδείχθηκε ο Στέφανος Ηλιάδης. Ο διεθνής άσος του Απόλλωνα ξεχώρισε με τις παρουσίες του στην ομάδα της Λεμεσού και δείχνει μεγάλες ικανότητες και προοπτικές όσο αφορά το μέλλον του.

Η κορυφαία γυναίκα καλαθοσφαιρίστρια αναδείχθηκε η Μπέτι Ακαθιώτου που αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ. Η διεθνής καλαθοσφαιρίστρια πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με την φανέλα των «γαλαζοκιτρινίων» και αποτέλεσε βαρόμετρο στην πολύ θετική πορεία που είχε η ομάδα της μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών.

Ο Στέφανος Ηλιάδης και η Μπέτι Ακαθιώτου θα παραλάβουν το βραβείο τους τις επόμενες ημέρες, όπως και δώρο από τον χορηγό του Παγκύπριου Συνδέσμου Καλαθοσφαιριστών, το κατάστημα αθλητικών ειδών Show Me Your Kicks.

Ο ΠΑ.Σ.Κ. ευχαριστεί θερμά το κατάστημα Show Me Your Kicks και τον Νικόλα Κουρσάρη, για την έμπρακτη στήριξη του προς το αγαπημένο μας άθλημα και τον κύπριο καλαθοσφαιριστή και καλαθοσφαιρίστρια.