Πιττάκας: Θα βρεθούν προ εκπλήξεως όσοι μας έχουν ξεγράψει…

0
pittakas
Του Ηρακλή Πιττάκα

Xαιρετίζω όλους τους φίλους της καλαθόσφαιρας, με μεγάλη μου χαρά επικοινωνώ για πρώτη φορά σήμερα μαζί σας και όσο μπορώ πιο συχνά, θα μοιράζομαι μαζί σας τα νέα της ομάδας μου (ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ), αλλά και όσα αφορούν και έχουν σχέση με τη καλαθόσφαιρα ειδικά στη Κύπρο.

Επί της ευκαιρίας αυτής θα ήθελα να ευχαριστήσω την ιστοσελίδα cyprusbasket την μοναδική που ασχολείται με το άθλημα και εύχομαι να συνεχίσει να το κάνει με τον ίδιο ζήλο όπως το κάνει και τώρα όντας ένας από τους σημαντικότερους λόγους που έγινα και εγώ μέλος αυτής της προσπάθειας που δεν είναι άλλη από το να προβάλλεται η καλαθόσφαιρα στο τόπο μας.

Όσο αφορά την ομάδα μου δυστυχώς παρά τις μεγάλες προσπάθειες της διοίκησης κάποιες ατυχίες (τραυματισμοί, αλλαγές ξένων) μας έχουν κρατήσει πολύ πίσω στο βαθμολογικό πίνακα. Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο της καλαθόσφαιρας και ειδικά τον κόσμο μας ότι ο Απόλλωνας θα είναι εκεί και αν κάποιοι βιάστηκαν να μας ξεγράψουν μάλλον θα βρεθούν προ εκπλήξεως.

Έχουμε δυο σημαντικά παιχνίδια στην έδρα μας αυτήν την βδομάδα αρχής γενόμενης τη Τετάρτη με το ΑΠΟΕΛ και το Σάββατο με την ΑΕΚ. Καλώ λοιπόν τον κόσμο του Απόλλωνα αλλά και όλους τους φίλους της καλαθόσφαιρας να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει τη προσπάθεια που κάνουμε.

Θα τα πούμε σύντομα Ηρακλής Πιττάκας