Πλησιάζει το αμερικανικό όνειρο για Σκλαβενίτη

2

Ο μικρός… μεγαλώνει και εντυπωσιάζει. Ο Δημήτρης Σκλαβενίτης μας “ανάγκασε” να ασχοληθούμε μαζί του όταν ήταν μόλις 13 ετών και πλέον μας δικαιώνει με την εξέλιξή του, όντας ένας πραγματικός rising star!

Αφού έκανε τα πρώτα του βήματα στον Πρωτέα Βούλας, όπου πραγματικά εντυπωσίασε με το ταλέντο του και άφησε υποσχέσεις από νωρίς, μετακόμισε στον Ολυμπιακό, όπου γίνεται όλο και καλύτερο, δουλεύοντας σκληρά για να πετύχει τα όνειρά του. Το… ταβάνι του; Ερωτηματικό ακόμα!

Ο 15άχρονος, πλέον, γκαρντ βελτιώνει διαρκώς τις αδυναμίες του και δημιουργεί ένα ελκυστικό “πακέτο” για το μέλλον του. Πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα των αναπτυξιακών ηλικιών και σύντομα θα μας απασχολήσει πιο έντονα. Ήδη τα “λαγωνικά” από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού τον έχουν εντοπίσει και τον παρακολουθούν στενά.

Αμερικανικά high school, με υψηλό rate, τον έχουν ψηλά στις λίστες τους για να τον εντάξουν στα προγράμματά τους. Το αμερικανικό όνειρο πιθανότατα θα αποτελέσει το επόμενο βήμα, καθώς ο ταλαντούχος παίκτης με την εκρηκτικότητα και την ταχύτητα στις κινήσεις του, θα δεχτεί σύντομα επίσημες προτάσεις από τις ΗΠΑ και αν τον καλύπτουν θα επιχειρήσει να γυρίσει σελίδα για να έρθει η απόλυτη… απογείωση.

Δείτε τον εν δράσει: