Πληθαίνουν οι φωνές… δεν τα λέει μόνον το CB !!!

0

Μετα λύπης βλέπουμε να πληθαίνουν οι φωνές για τα κακώς έχοντα της Κυπριακής Καλαθόσφαιρας. Το CB έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες να αναδείξει και να επαναφέρει στην επιφάνεια ένα άθλημα που τα τελευταία πολλά χρόνια κάνει βήματα προς τα πίσω με γοργούς ρυθμούς.

Πλέον όμως το CB δεν είναι μόνο και παρά τον πόλεμο που εχει δεχτεί είναι εδώ και θα είναι εδώ για την Κυπριακή Καλαθόσφαιρα. Προσπαθώντας να μην αφήσει κανένα να συνεχίσει να πληγώνει με τις αποφάσεις του το Μπάσκετ!!

Ακολουθεί το κείμενο το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα πολίτης…

Πόσο πιο χαμηλά…

Ήρθε η ώρα όλοι να αφήσουν στην άκρη τα προσωπικά συμφέροντα…

Το κυπριακό μπάσκετ έπιασε… πάτο εδώ και χρόνια. Διοικούντες, Κύπριοι καλαθοσφαιριστές, προπονητές και Ομοσπονδία, ο κάθε ένας με τις δικές του ευθύνες έχουν φέρει το άθλημα στο… χείλος του γκρεμού.

Κάποιοι αντί να προτείνουν λύσεις προσπαθούν με… πισώπλατες μαχαιριές να κάνουν κακό σε άλλους, διότι δήθεν δεν εξυπηρετήθηκαν τα συμφέροντα τους. Κύριοι, ήρθε η ώρα να τα βρείτε…. Να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι, να συζητάτε για ώρες, να διαφωνήσετε μέχρι να βρείτε τις λύσεις που θα αναδείξουν ξανά τον Κύπριο καλαθοσφαιριστή και το κυπριακό μπάσκετ.

Γιατί, υπάρχουν πραγματικά άνθρωποι που αγαπούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας και ζουν και αναπνέουν για το δεύτερο δημοφιλέστερο άθλημα στον πλανήτη…

 

gipedo.politis.com.cy/