Πλούσια δράση στα πρωταθλήματα Κ10 & Κ12 (pics)

0

Από τις 31 Ιανουαρίου έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα Κ10 και Κ12, με αγώνες που διεξάγονται σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Και τα δύο πρωταθλήματα χωρίζονται σε δύο ομίλους.

Στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Κ10 συμμετέχουν οι ομάδες: ΑΣΥΛ, Άτλαντας Α, Άτλαντας Β, ΑΠΟΠ και Heritage ενώ στον Β’ Όμιλο για το ίδιο πρωτάθλημα έχουμε τις εξής ομάδες: ΕΘΑ, Αχιλλέας Καϊμακλίου, Ζήνωνας, Youth Stars A, Youth Stars B, Α.Ο. Αραδίππου, Πετρολίνα ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και Κεραυνός

Περισσότερες είναι ακόμα οι ομάδες που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Κ12. Στον Α’ Όμιλο αγωνίζονται οι: Απόλλων, Αστέρας Μέσα Γειτονιάς, ΑΠΟΠ, ΑΣΥΛ, MJ Basket, Heritage και Άτλαντας.

Όσο αφορά τον Β’ Όμιλο έχουμε συμμετοχή από δεκαπέντε ομάδες, οι οποίες είναι οι: Ζήνωνας, Αχιλλέας Καϊμακλίου Α, Αχιλλέας Καϊμακλίου Β, Youth Stars A, Youth Stars B, Youth Stars C, Πετρολίνα ΑΕΚ, ΕΘΑ, ΝΒΑ Α, ΝΒΑ Β, Όλυμπος Αγλαντζιάς, Κεραυνός, Ε.Ν. Παραλιμνίου, ΑΠΟΕΛ, Α.Ο. Αραδίππου.

Τριανταέξι ομάδες συνολικά συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα ΟΠΑΠ Κ10 και Κ12, με περισσότερα από 400 παιδάκια από όλη την Κύπρο, να παίζουν το αγαπημένο τους άθλημα εβδομαδιαία.

Σκοπός όλων είναι μέσα από αυτούς τους αγώνες τα παιδιά να διασκεδάσουν και να χαρούν το παιχνίδι. Να μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα υγιές χαρακτήρα και να μάθουν τι σημαίνει συνεργασία και ομαδικό πνεύμα, όπως ασφαλώς και τα βασικά του αθλήματος.

Μέσα από τους αγώνες, την χαρά και την διασκέδαση τα παιδιά μαθαίνουν και αγαπάνε το άθλημα, και αυτά είναι που θα αποτελέσουν το μέλλον της κυπριακής καλαθόσφαιρας στα επόμενα χρόνια.

Πατήστε εδώ για να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την δράση των Πρωταθλημάτων Κ10 και Κ12.