Ποιοι επιτρέπεται να εισέλθουν στην αρένα

0

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει σχετικά με τον 5ο αγώνα της σειράς της τελικής φάσης της ΟΠΑΠ Basket League ανάμεσα στον Κεραυνό και την Πετρολίνα ΑΕΚ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 στις 19:00 θα ισχύουν τα εξής:

  • Δεν θα ισχύει καμία διαπίστευση της ΚΟΚ για είσοδο στο γήπεδο (εξέδρα ή αγωνιστικό χώρο). Αυτό αφορά τόσο για τις διαπιστεύσεις των ΜΜΕ, όσο και για όλα τα αρμόδια σώματα της ΚΟΚ.
  • Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο (εξέδρα ή αγωνιστικό χώρο) θα έχουν αυστηρά μόνο όσοι βρίσκονται στην εγκεκριμένη λίστα ατόμων η οποία θα βρίσκεται στην είσοδο του σταδίου.
  • Εκπρόσωποι των ΜΜΕ (δημοσιογράφοι / φωτογράφοι) που επιθυμούν να παρευρεθούν στο παιχνίδι, θα πρέπει να αποστείλουν γραπτό αίτημα προς την ΚΟΚ το αργότερο μέχρι την Τρίτη (20/04) στις 12:00 στο [email protected]. Τονίζεται πως μόνο μέλη της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου ή της Ένωσης Συντακτών Κύπρου θα δικαιούνται είσοδο στο γήπεδο για τον αγώνα και θα δοθεί μέχρι μία διαπίστευση ανά ΜΜΕ. Κανένα αίτημα που θα πραγματοποιηθεί μετά την πιο πάνω ημερομηνία/ώρα δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.