ΠΟΡΤΑ Ολυμπιακού σε ΤΣΣΚΑ για Μιλουτίνοφ, επιμένουν οι Ρώσοι!

0

Ο Δημήτρης Ιτούδης από τις αρχές του καλοκαιριού ήθελε να εντάξει τον σέντερ των ερυθρόλευκων στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Τον προηγούμενο μήνα είχε βολιδοσκοπήσει τον Σέρβο σέντερ του Ολυμπιακού και χθες (10/07) έγινε η επίσημη πρόταση. Ο Ολυμπιακός δεν τη βρήκε ικανοποιητική και την απέρριψε, ωστόσο θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι οι Μοσχοβίτες θα επιστρέψουν με νέους βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι και το καλοκαίρι του 2020. Στο υπάρχον συμβόλαιο το μοναδικό opt-out έχει να κάνει με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι διατηρούν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ

Αν οι Σπερς θέλουν να πάρουν από φέτος τον Σέρβο, οφείλουν να ενημερώσουν μέχρι τις 20 Ιουλίου και εν συνεχεία να καταβάλλουν 1 εκατομμύριο δολάρια στο ταμείο του Ολυμπιακού.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διάθεση ούτε από τον παίκτη, ούτε από τους Σπερς, για να γίνει το βήμα για το ΝΒΑ.

Η ΤΣΣΚΑ πιέζει τον Ολυμπιακό, ώστε να μην τον χάσει την επόμενη σεζόν χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Η ομάδα του Ιτούδη έχει κάνει μια εξωφρενικά μεγάλη πρόταση στον Νίκολα Μιλουτίνοφ και μέσω αυτής έχει προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη πίεση στη διοίκηση του Ολυμπιακού. Στο μυαλό του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου υπάρχει εδώ και καιρό η διάθεση να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με το Σέρβο, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να φτάσουν την πρόταση που του έχει κάνει η ΤΣΣΚΑ.

Συμπερασματικά, με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε στην ΤΣΣΚΑ ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Μιλουτίνοφ, όμως αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, αν η ρωσική ομάδα βάλει βαθιά το χέρι στο ταμείο της.