Πως η Χριστινάκη τρέλανε τους Ισπανούς (vids)

0

Δείτε βίντεο με το μαγικό ντεμπούτο της Ελεάννας Χριστινάκη στον ισπανικό πρωτάθλημα!

Άργησε, αναβλήθηκε, πέρασε από χίλια μύρια κύματα όμως το πολυαναμένομενο ντεμπούτο της Ελεάννας Χριστινάκη στην Ισπανία πραγματοποιήθηκε και άξιζε κάθε αναμονή.

Η Ελληνοκύπρια Small Forward πήρε το όπλο της και… σαν να μην πέρασε μια μέρα εκτέλεσε την Αράσκι με 20 πόντους (4/6 τρίποντα) οδηγώντας την Αλ Κάθερες στον θρίαμβο με 78-62.

Η δική μας Ελεάννα αναδείχθηκε φυσικά και παίκτρια του αγώνα μετά τη μαγική της εμφάνιση και σκόρπισε χαμόγελα και υποσχέσεις.

Δείτε δύο βίντεο με τα κατορθώματά της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Συστήθηκε στους Ισπανούς με… 20αρα! Μαγικό ντεμπούτο η Χριστινάκη Άργησε, αναβλήθηκε, πέρασε από χίλια μύρια κύματα όμως το πολυαναμένομενο ντεμπούτο της Ελεάννας Χριστινάκη στην Ισπανία πραγματοποιήθηκε και άξιζε κάθε αναμονή. Η Ελληνοκύπρια Small Forward πήρε το όπλο της και… σαν να μην πέρασε μια μέρα εκτέλεσε την Αράσκι με 20 πόντους (4/6 τρίποντα) οδηγώντας την Αλ Κάθερες στον θρίαμβο με 78-62. Η δική μας Ελεάννα αναδείχθηκε φυσικά και παίκτρια του αγώνα μετά τη μαγική της εμφάνιση και σκόρπισε χαμόγελα και υποσχέσεις. Vamos vamos Ελεάννα! #CBEVERYWHERE #WELOVEELEANNA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CyprusBasket.net (@cyprusbasket) στις

Coffee House