Πως πήρε ο Spoelstra τη χαρά μέσα από τα χέρια των Bucks

0

Δεν μπορούμε είμαστε άδικοι και να πούμε ότι ο Γιάννης απογοήτευσε. Εξαιρετικά πιο αποδοτικός φάνηκε ο Greek Freak σε σχέση με τα προχθεσινά. Στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι ο Γιάννης πετυχαίνει triple-double, αλλά ένας άλλος συνηθής ύποπτος ήταν αυτός που έκανε την κοιλιά και απείχε μακριά από τις καλές του βραδιές ήταν ο Κρις Μίντλετον με μόλις 8 πόντους. Δεν ήταν πολύ κακή βραδιά για αυτόν γιατί πλησιάσε και αυτός το triple-double, 9 ασσίστ και 7 ριμπάουντ. Όμως, το γεγονός ότι βρισκόταν καμιά εικοσαριά πόντους πίσω από τον φετινό μέσο όρο του, ναι, ήταν το μεγάλο πρόβλημα των Bucks που τους στέρησε την νίκη.

Ο προπονητής των Heat, Erik Spoelstra, δεν είναι τυχαίος. Είναι πολλαπλές φορές Πρωταθλητής και πέρσι φτάνοντας στον Τελικό, πήγε στην πηγή και δεν ήπιε νερό. Στο ενεργητικό του έχει και ένα award Προπονητής της Χρονιάς και μία συμμετοχή στο All-Star. Και σίγουρα δεν τον μάθαμε χθές. Έχει διανύσει μίλια, χρόνια τώρα, και ήταν θέμα χρόνου να καταφέρει να αποκωδικοποιήσει τους Bucks και το έχει καταφέρει σε διάρκεια 24 ωρών ξεπερνώντας έναν διασυρμό!

Οι φετινές εκδόσεις των Bucks και των Heat φαντάζουν ανανεομένες και πολλά υποσχόμενες. Σαν μία προσωπική πρόγνωση και επιθυμία, θα ήθελα αυτές τις δύο ομάδες που προσφέρουν έτσι ματσάρες, χθες και σήμερα, να κονταροχτυπηθούν στους Τελικούς Περιφέρειας.

 

#ROSE #TRIANTAFYLLOS