Πόσες και πόψε…

0

Έχασε ε και; Λες και είναι κάτι νέο…. Συνετρίβη…ε και; Ούτε αυτό είναι νέο. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο όλοι το ξέρουν αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος που νομίζει ότι ο Γιόβιτς θα είναι ο Μεσσίας.

Προς θεού η ήττα από την ΤΣΣΚΑ είναι εντός προγράμματος δεν έγινε και κάτι τραγικό. Αυτό που δεν είναι όμως αποδεκτό είναι ότι η διαφορά στην μεγαλύτερη της διάρκεια ήταν στους 30 πόντους. Ναι ο covid επηρέασε αρκετούς παίκτες και δεν υπάρχουν οι απαραίτητες ανάσες αλλά μην γελιόμαστε… Δεν θα υπήρχε και μεγάλη διαφορά στην εικόνα των πρασίνων.

Θετικό δεν υπάρχει άρα ας πάμε παρακάτω. Ευτυχώς ο αγώνας με την Μακάμπι αναβλήθηκε. Λέω ευτυχώς γιατί με την εικόνα που έχει ο Παναθηναϊκός ήταν ικανός να χάσει και από την Μακάμπι των 8 παικτών.

Νομίζω όλοι στο πράσινο στρατόπεδο έχουν βγάλει το ημερολόγιο και σβήνουν μέρες…Η κατάσταση θυμίζει την στρατιωτική μου θητεία όταν πλησίαζέ η απόλυση και ρωτούσαμε πόσες και πόψε. Σε απλή μετάφραση… Πόσες μέρες έμειναν μέχρι να τελειώσει το φετινό μαρτύριο στην Ευρώπη.