Πρ.Πετρίδης: “Παρουσιάζεται διογκωμένο το οικονομικό κομμάτι”

0

Ο Πρόδρομος Πετρίδης στον χαιρετισμό του κατά την Γενική Συνέλευση της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ ανέφερε ανάμεσα σε άλλα…

Αρχικά: “Μια απίστευτα δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε. Η πιο δύσκολη χρονιά από τον καιρό που είμαι στα διοικητικά. Το θέμα με το οικονομικό κομμάτι παρουσιάζεται διογκωμένο”.

Αγωνιστικό: “Γνωρίζαμε πως ο ανταγωνισμός ήταν πολύ ψηλός. Οι επενδυτές άλλαξαν τις ισορροπιές. Αυτές θα αλλάζουν την πραγματικότητα και τη νέα χρονια. Προχωρήσαμε σε υπερβάσεις”.

Για Πουρσαιτίδη: “Δεν κρίθηκε την πρώτη αγωνιστική. Αξιολογήσαμε την κατάσταση και αποφασίσαμε την αποδέσμευση του. Ορθή απόφαση. Η έλευση του κ. Αυγουστή έφερε την βελτίωση. Αγγίξαμε την ανατροπή”.

Για τον κόσμο: “Ο κόσμος ήταν ξεχωριστός. Βοήθησε τα μέγιστα”.

Εμπορικό κομμάτι: “Καταφέραμε να εντάξουμε στην εμπορική μας ομάδα την εταιρεία Stoiximan. Θα πορευτούμε μαζί μέχρι το 2024”.

Για τη συμφωνία με NAGA PAY: “Πρόκειται για μια εταιρεία Παγκόσμιας εμβέλειας. Θα γίνει επίσημη παρουσίαση όταν ντυθεί ο Αρχάγγελος με τα χρώματα του χορηγού”.

Οικονομικό: “Η πιο δύσκολη περίοδος το 2020-21. Γνωρίζαμε πως αναπόφευκτα θα υπήρχε έλλειμα της τάξης των 8 εκ. Το καθεστώς του κυπριακού ποδοσφαίρου έχει αλλάξει. Νεοφώτιστες ομάδες εξήγγειλαν πως έρχονται επενδυτές. Τα μπάτζετ είναι πολύ μεγάλα”.

Για τη νέα σεζόν: “Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε. Θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να μπουμε στους ομίλους του UEFA Conference. Έχουμε έρθει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές μετά από εισήγηση του τεχνικού επιτελείου. Η ομάδα θα στελεχωθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Για το θέμα επενδυτή: “Κάνουμε προσπάθειες για επενδυτή, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πρόταση που να μας ικανοποιεί”.

Αντώνης Κωνσταντινίδης (Kerkida.net)