Πρεμιέρα Γυναικείου: Ντιν, Θεοδοσίου και ΑΕΛ

0

Δε χωράει η παραμικρή αμφιβολία, ότι η Μάντι Ντιν, ήταν και με το παραπάνω, το… πρόσωπο της πρεμιέρας για την κανονική περίοδο στο Γυναικείο Πρωτάθλημα!

41 οι πόντοι (και όχι 38, επαναλαμβάνουμε, όπως γράφτηκε στον στατιστικό πίνακα) που σκόραρε εναντίον της Ανόρθωσης, στο παιχνίδι που έγινε στο «Ν. Σολομωνίδης», σημειώνοντας μάλιστα τους 27 από τους 41 πόντους, έξω από τα 6,75, σε 14 προσπάθειες!

Επίδοση που φυσικά, είναι σπανιότατη στα δρώμενα της Γυναικείας καλαθόσφαιρας, στον τόπο μας και που βέβαια, ήταν ο βασικός λόγος της γαλαζοκίτρινης επικράτησης, σε βάρος της “κυρίας”.

Ωστόσο, είχαμε και μιαν Κύπρια που εντυπωσίασε με την παραγωγικότητα της και ήταν η Στυλιανή Θεοδοσίου, που σκόραρε 29 πόντους στο νικηφόρο παιχνίδι της, επανερχόμενης στο Γυναικείο πρωτάθλημα, ομάδας της ΕΘΑ, στο παιχνίδι με το Phoenix MJ Basket Plus, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Γυναικείο πρωτάθλημα.

Ντιν και Θεοδοσίου, ήταν τα πρόσωπα της αγωνιστικής, αλλά ο πρώτος τίτλος, πάει χωρίς… κουβέντα στην Αμερικανίδα!

Από εκεί και πέρα. η Αναγέννηση, νίκησε με σχετική ευκολία την ΕΝΑΔ, κάνοντας καλή αρχή και δείχοντας ότι θα διεκδικήσει και φέτος, μιαν ανάλογη πορεία, μετά την εντυπωσιακή, της περσινής χρονιάς!

Η ΑΕΛ

Όσο για την ομάδα της αγωνιστικής, αυτή ήταν η ΑΕΛ, μετά το 87-59 πάνω στην Ανόρθωση. Το συγκρότημα του Γιώργου Παλάλα, έδειξε την αποφασιστικότητα του να επανέλθει στην κορυφή της Γυναικείας καλαθόσφαιρας, αλλά το παιχνίδι με την Ανόρθωση, δεν ήταν τίποτα παραπάνω, εκτός από ένα παιχνίδι…

Η Ανόρθωση

Η ουσία για την «κυρία», είναι ότι την ιστορία την έγραψε! Όπως ισχύει για την ΑΕΛ, έτσι και για την Ανόρθωση, ήταν απλά ένα παιχνίδι, στο οποίο, ούτως ή άλλως, η ιστορία γράφτηκε, τη στιγμή που η Ανόρθωση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να γράφει τη δική της ιστορία στο Γυναικείο χώρο!