Πρόεδροι, για τον Λοτζέσκι αξίζει μια… (νέα) εξαίρεση!

0

Κουραστήκαμε να ακούμε για την πάγια τακτική των αδερφών Αγγελόπουλων να μην μαγειρεύουν πριν πεινάσουν. Αυτό που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια στον μπασκετικό Ολυμπιακό είναι μοναδικό, βάσει και του όχι τόσο μεγάλου προϋπολογισμού που δαπανούν. Αλλά, αυτή η εμμονή τους να μην ανανεώνουν πρόωρα τα συμβόλαια που πρέπει, μας ξεπερνά!

Είναι σαν να παίζουν με την τύχη τους και να “γκρεμίζουν” ό,τι χτίζουν. Κάνουν πολύ εύστοχες επιλογές, με χαμηλό κόστος και δεν φροντίζουν να τις “κλειδώνουν” πριν οι μετοχές τους χτυπήσουν limit-up. Αυτοί πληρώνουν, αυτοί αποφασίζουν για το πότε θα κινηθούν. Αυτό που μας προβληματίζει είναι το… γιατί όμως.

Μπορεί ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Βαγγέλης Μάντζαρης (και κάποιοι άλλοι) να μην άκουσαν τις… σειρήνες και να έμειναν λιμάνι, όμως υπάρχουν και παραδείγματα όπως αυτά του Κώστα Σλούκα, του Κάιλ Χάινς, του Μπράιαν Ντάνστον, του Οθέλο Χάντερ και ορισμένων άλλων που έπρεπε να είχαν ανανεώσει… χθες και τελικά μπήκαν στο παζάρι ως free agents, κουνώντας στη συνέχεια μαντήλι.

Ο Ματ Λοτζέσκι μένει ελεύθερος σε μερικούς μήνες και σχεδόν όλα τα “μεγαθήρια” του ευρωπαϊκού μπάσκετ τον έχουν στο στόχαστρό τους και… κάνουν το σταυρό τους να συνεχίζουν την ίδια τακτική οι Πειραιώτες και να μην έχουν ανανεώσει πρόωρα μαζί του. Θα μπορέσουν να τον αρπάξουν; Το “δέσιμο” του Λοτζέσκι με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του είναι μεγάλο.

Εξάλλου, πηγαίνει συχνά στο “Καραϊσκάκης” μαζί με την οικογένειά του και στα ματς του ΣΕΦ είναι στυλοβάτης. Αυτό έδειξε και στο ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε. Μήπως, στην περίπτωσή του αξίζει να γίνει μια νέα εξαίρεση στην περίπτωσή του, όπως τον Νοέμβριο του 2014; Νομίζουμε δεν υπάρχει λόγος να παίξει κανένας με τη φωτιά και με τα “βαριά” πορτοφόλια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Μπαρτσελόνα, των Τούρκων και όχι μόνο. Ίδωμεν…

Image


Coffee House