Πρωτάρης αλλά καυτός!

0

Καλοί οι Έλληνες σίγουρα, αλλά για να μπορέσει μια ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω χρειάζεται και το κάτι παραπάνω από τους λεγόμενους λεγεωνάριους. Ας ρίξουμε μια ματιά ποιος είναι ο ξένους που έχει ξεχωρίσει σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μέχρι στιγμής. Νούμερα δεν θα γράψω, θα το δούμε λίγο σφαιρικά περισσότερο.

Αρχή θα κάνουμε με τον Παναθηναϊκό που είναι και δύσκολο καθώς με 7 ξένους δεν μπορείς να βρεις αυτόν που έχει ξεχωρίσει περισσότερο. Τονίζω ότι η άποψη αυτή είναι καθαρά προσωπική. Για μένα λοιπόν ο Μεικόν είναι ένα σκαλί πάνω από τους άλλους. Ήρθε σαν συμπλήρωμα του Νέντοβιτς στην αρχή της σεζόν μην το ξεχνάμε αυτό, και όμως έχει κλέψει χρόνο από όλους τους περιφερειακούς και όχι άδικα.

Καλοί οι ψηλοί αλλά δεν υπάρχει σταθερότητα από κανέναν, άρα τους προσπερνώ, καλοί οι περιφερειακοί αλλά επίσης κάτι λείπει. Ο Μεικόν όμως έχει αυτό το κάτι. Αλλάζει τον ρυθμό, παίρνει σούτ όταν η μπάλα καίει και μην ξεχνάμε ότι είναι ακόμα νωρίς για έναν πρωτάρη στην διοργάνωση. Ακόμα και άσσος μπορεί να παίξει κατά συνθήκη μόνο φυσικά.. Αλλά και αυτό το έκανε όταν χρειάστηκε.

Έχει όλο το μέλλον μπροστά του να κάνει σπουδαία πράγματα όχι μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά γενικά στην διοργάνωση, το αν θα με δικαιώσει φυσικά είναι μια άλλη ιστορία.