Πρωτάθλημα Γυναικών: Δεσπόζει το… αιώνιο ντέρμπι!

0

Στην 4η της αγωνιστική μπαίνει σήμερα το Πρωτάθλημα Γυναικών και σε αυτό, ξεχωρίζει το ντέρμπι, ανάμεσα στους δυο σχεδόν μόνιμους κυρίαρχους στο χώρο, δηλαδή του Κεραυνού και της ΑΕΛ!

Παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Κ. Παπαέλληνας», έδρα των ερυθροκίτρινων, που κατά τα τελευταία χρόνια, έχουν… στήσει τη δική τους κυριαρχία, την οποία, οι γαλαζοκίτρινες, είναι… αποφασισμένες να επανακτήσουν!

Το σημερινό ντέρμπι, πέραν βέβαια του γοήτρου, έχει τη βαθμολογική του σημασία, μιας και ο έχων ένα παιχνίδι λιγότερο, Κεραυνός θέλει να φθάσει στην 3η συνεχόμενη του νίκη, αλλά η ΑΕΛ, που ήδη βρίσκεται σε αυτόν τον απολογισμό, σε περίπτωση που πάρει αυτή το ροζ φύλλο, τότε και θα ξεφύγει στην κορυφή και θα έχει νικήσει και εκτός έδρας τον Κεραυνό!

Από εκεί και πέρα και όπως συμβαίνει κάθε φορά, δεν είναι παιχνίδι στο οποίο επιτρέπονται οι εκτιμήσεις, καθώς τα κορίτσια και των δυο ομάδων, είναι αποφασισμένα για το ροζ φύλλο και είναι τόσες και τόσες οι φορές που κατά το παρελθόν, αυτά τα παιχνίδια κρίθηκαν κυριολεκτικά στα σημεία!

ΕΝΑΔ – Ανόρθωση, Αναγέννηση – ΕΘΑ

Στη σκιά του μεγάλου ντέρμπι, διεξάγονται σήμερα και τα άλλα δυο παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής. Στο CBF Arena, η ΕΝΑΔ υποδέχεται την Ανόρθωση, που προβάλλει ως φαβορί για το ροζ φύλλο, ενώ αρκετό είναι το ενδιαφέρον ενόψει της αναμέτρησης που θα γίνει στη Λεμεσό, ανάμεσα στην Αναγέννηση Γερμασόγειας και στην ΕΘΑ, καθώς και οι δυο ομάδες, έχουν φιλοδοξίες για την πρώτη 4αδα! Το παιχνίδι αυτό θα γίνει στην αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού».

Συνοπτικά τα τρία σημερινά παιχνίδια:

Κεραυνός – ΑΕΛ (14:30)

Αναγέννηση – ΕΘΑ (15:00)

ΕΝΑΔ – Ανόρθωση (20:00)

*Ρεπό έχει το Phoenix MJ Basket Plus