Πρωτάθλημα Γυναικών: Ενδιαφέρον στο Κεραυνός – ΕΘΑ και στο… ντέρμπι των φοινίκων!

0

Με τις αναμετρήσεις για την 9η αγωνιστική της πρώτης φάσης, συνεχίζεται σήμερα το Γυναικείο Πρωτάθλημα, που (και) αυτό είχε διακοπεί, λόγω του All star Day.

ΕΝΑΔ- ΑΕΛ (16:00)

Η αήττητη και πρωτοπόρος ΑΕΛ, θα αντιμετωπίσει στο CBF Arena την αποδυναμωμένη ΕΝΑΔ και λογικά, θα προσθέσει μια νίκη ακόμα στο ενεργητικό της, στο πλαίσιο της προσπάθειας της, για να τερματίσει στην πρώτη θέση, με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Κεραυνός – ΕΘΑ (13:00)

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι είναι αυτό που θα γίνει στην αίθουσα «Κ. Παπαέλληνας», όπου ο Κεραυνός υποδέχεται την ΕΘΑ. Δεδομένες βέβαια οι δυνατότητες των ερυθροκίτρινων, αλλά η ομάδα της Έγκωμης, έχει αποδείξει αρκετές φορές, πόσο υπολογίσιμη ομάδα είναι και αν δεν προσέξουν τα κορίτσια του Στυλιανίδη, τότε θα έχουν… θέματα!

Phoenix MJ Basket Plus – Ανόρθωση (13:30)

Στη Λεμεσό και συγκεκριμένα, στην αίθουσα «Ν. Σολομωνίδης», θα γίνει το ντέρμπι των… φοινίκων! Phoenix MJ Basket Plus, εναντίον Ανόρθωσης, με τα κορίτσια της «κυρίας», να έχουν μεν τον πρώτο λόγο, αλλά ο παράγων έδρα, που ευνοεί την αντίπαλο τους, ίσως κάνει ενδιαφέρουσα την αναμέτρηση.

*Ρεπό θα έχει η Αναγέννηση Γερμασόγειας