Πρωταθλητής ….και πάλι ο Λίνος Γαβριήλ !

0

Τον έβδομο του τίτλο σε 2.5 σεζόν κατέκτησε χθες βράδυ ο Λίνος Γαβριήλ κατακτώντας το πρωτάθλημα με 85-71 ενάντια στην Αλ Aχλυ!

Η Μανάμα έκανε το 3peat κερδίζοντας τρία σερί πρωταθλήματα και το triple crown για φέτος με πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ!

Αυτός ήταν και ο 25 τίτλος για την πρωταθλήτρια Ασίας Μανάμα ο οποίος πανηγυρίστηκε έντονα όπως βλέπουμε και στα social media της ομάδας, η Μαναμα είχε για 4 χρόνια ανομβρία στους τιτλους αλλά με την έλευση του Λίνου Γαβριήλ το 2021 επέστρεψε στον θρόνο της !

Οι οπαδοί δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα και έσπρωξαν την ομάδα στην νίκη ,στην συνέχεια ακολούθησαν πανηγυρισμοί στο οίκημα της ομάδας .

Ο Λίνος Γαβριήλ πλέον αριθμεί :

-7 τρόπαια με την Μανάμα με αποκορύφωμα το Fiba Asia WASL την μεγαλύτερη επιτυχία του μικρού Μπαχρέιν στην ιστορία της αθλητικής του ιστορίας

– ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία της διοργάνωσης (!!!)με δυο συμμετοχές σε intercontinental cup (Fiba World Cup for clubs ) με δυο διαφορετικές ομάδες

– Πρωταθλητής και κυπελλούχος σε τρεις διαφορετικές ηπείρους -Ο μοναδικός προπονητής από Κύπρο με Ηπειρωτικό τρόπαιο Fiba

– Ο μοναδικός που συμμετείχε στην Α1 Basket League Ελλάδας με δυο διαφορετικές ομάδες και πολύ καλή παρουσία και αλλά πολλά πολλά που είναι απόδειξη ότι είναι διαχρονικά ΝΙΚΗΤΗΣ !

Η Μανάμα πλέον αγωνίζεται σε λίγες μέρες στο Final 8 του Fiba WASL και παρόλο που τα θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα ευελπιστεί να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο της απέναντι στα μεγαθήρια ομαδων από την Ασία και την Μέση Ανατολή!

Το CB συγχαρεί τον καταξιωμένο προπονητή μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια με την ομάδα του! Και πάλι μπραβο κοούτς που μας κανείς ολούς περήφανους !!

Image


Coffee House