Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

0

*Θα είναι καυτό το μεταγραφικό καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό. Θα έχει διαπραγματεύσεις, μεταγραφές, φήμες, παραμύθια, ειδήσεις αληθινές. Τώρα ο καθένας επιλέγει τι θα διαβάσει. Εδώ γίνεται είδηση σε σάιτ τι γράφουν στο τουιτερ οι insiders. Ξεσηκώνουν ένα όνομα, ακολουθούν όσοι δεν έχουν πρόσβαση να ρωτήσουν ούτε τον θυρωρό του ΟΑΚΑ. Οπότε στο τέλος της ημέρας ο δυστυχής αναγνώστης πρέπει να ξέρει και τι διαβάζει και ποια είναι τα κίνητρα του καθενός.

*Το θέμα Μήτογλου το είδατε στην πλήρη εξέλιξη του. Διαβάσατε όλες τις πτυχές. Και κακώς πέφτει ανάθεμα στο παλικάρι που κάνει μια συνειδητή επιλογή βασισμένη σε αθλητικά κριτήρια. Αν κυνηγούσε τα λεφτά θα πήγαινε στον Ολυμπιακό. Δεν το συζήτησε καν. Αν θα δικαιωθεί είναι άλλο θέμα, αλλά δεν αξίζει ούτε δηλητήριο ούτε αποδόμηση ένας πραγματικά εξαιρετικός αθλητής και χαρακτήρας. Έκανε μια επαγγελματική επιλογή ενώ ο οπαδός σκέφτεται αυστηρά με οπαδικά κριτήρια.

*Ο Παναθηναϊκός, το σίγουρο είναι, ότι δεν χάνεται. Θα τη βρει την άκρη και φέτος. Κι όπως έγραψε και χθες η στήλη η προοπτική είναι να φτιαχτεί ομάδα που θα μπει με πολύ σοβαρές προϋποθέσεις φέτος στην Ευρωλίγκα κι όχι σαν σάκος του μποξ όπως ξεκινούσε πέρυσι.

*Πάμε τώρα στο προκείμενο. Όσοι παρακολουθούν τα ρεπορτάζ του SDNA το έπιασαν το πρώτο όνομα. Νίκος Χουγκάζ. Παίζει σοβαρά το όνομα του. Το είπε πρώτος ο Κοτζιάς στο podcast που αξίζει να ακούσετε για να αντιλαμβάνεστε ορισμένα πράγματα από όσους είναι βαθιά μέσα στο ρεπορτάζ και είναι όλη μέρα με ένα τηλέφωνο στο χέρι. Η περίπτωση του πολύ ταλαντούχου και φοβερού σουτέρ Χουγκάζ είναι μια από τις πολλές που εξετάζονται σοβαρά.

*Η δεύτερη έρχεται τώρα στο φως της δημοσιότητας από το Slam Dunk. Επειδή σας αρέσουν οι αποκαλύψεις λοιπόν διαβάστε και ένα ακόμα παιδί που είναι πάνω πάνω στη λίστα του Παναθηναϊκού κι ίσως έτσι θα αντιληφθείτε γιατί η πιθανότητα να έχει καλύτερη εξάδα Ελλήνων από αυτή που είχε πέρυσι είναι σοβαρή. Ειδικά αν θεωρήσουμε ότι ο Σαντ Ρος είναι πάρα πολύ πιθανό να αγωνιστεί με ελληνικό διαβατήριο την επόμενη σεζόν, ήδη το ισοζύγιο των Ελλήνων δεν είναι αρνητικό. Και βέβαια δεν γίνεται να βγουν σε μια μέρα όλα. Το κουβάρι θα ξετυλίσσεται μέρα με τη μέρα. Κι αφού πρώτα ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο νέος κλειδοκράτορας του ΟΑΚΑ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ