“Διευθυντής ο…. Σπιρτούλης”

0

Νέα επίθεση κατά του διευθυντή της “
της στρουμφο-ομοσπονδίας”, όπως ο ίδιος ανέφερε, από τον πρόεδρο της ΑΕΛ,  Κώστα Χριστοδούλου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο facebook:

“Σε μιαν εποχή που πάμε να κοιμηθούμε και δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει,κάπου σε ένα μαγεμένο δάσος στα βάθη της Ευρώπης,γνωστό ως στρουμφοχωριό, πριν καμιά 10ετία όρισαν διευθυντή της στρουμφο-ομοσπονδίας καλαθόσφαιρας τον Σπιρτούλη.

Όλα καλά και Άγια τα πρώτα χρόνια, με τον Σπιρτούλη να τυγχάνει της αποδοχής όλων των Στρουμφ-ομάδων και στρουμφοπαραγόντων,αλλά και του εκάστοτε παπάΣτρουμφ της Στρουμφο-ομοσπονδίας,συνολικά τριών διαφορετικών.

Κάπου στην πορεία,όπως συνήθως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις,όταν δίνεις πολλά δικαιώματα και εξουσίες σε κάποιον και ειδικά όταν πρόκειται για χαρακτήρες σαν του Σπιρτούλη,τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν.

Φτάνοντας στο 2020, ο Σπιρτούλης με την εγωκεντρική αλλά και αλαζονική συμπεριφορά του,άρχισε να δημιουργεί προβλήματα σε όλο το οικοδόμημα της στρουμφο-καλαθόσφαιρας.Σήμερα τη δεδομένη στιγμή που γράφεται αυτό το παραμύθι,η αναφερόμενη πιο πάνω συμπεριφορά του Σπιρτούλη άφησε 2 από τις 7 συνολικά στρουμφο-ομάδες του πρωταθλήματος της Στρουμφοχώρας να ψάχνουν γήπεδο για να παίξουν και με ορατό τον κίνδυνο να τιναχθεί όλο το πρωτάθλημα στον αέρα.

Ψιλά γράμματα για τον Σπιρτούλη, ο οποίος σφυρίζει αδιάφορα.Αλαζόνας;εγωκεντρικός;
εγωιστής;Εκδικητικός;Ότι και να είναι,το μόνο που την πληρώνει είναι το ίδιο το άθλημα στο στρουμφοχωριό.
Αγαπητέ Παπαστρούμφ και λοιποί : Απαλλαγή από Σπιρτούλιδες εδώ και τωρά πριν να είναι πολύ αργά.

Υ.Γ. : ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ, ΤΟΝ ΣΠΙΡΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΡΙΣΚΑΡΕ  ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 100 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΩΝ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΙ;

Η πιο πάνω ιστορία είναι προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα…”.

Δείτε το post του ΕΔΩ