“ΤΡΟΜΑΖΕΙ” η προεπιλογή της Εθνικής Σερβίας για το Παγκόσμιο!

Γεμάτο… αστέρια του παγκόσμιου μπάσκετ θα είναι το ρόστερ της εθνικής Σερβίας στο Παγκόσμιο της Κίνας, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να ανακοινώνει τους «εκλεκτούς» του. 

Όλοι οι NBAers θα δώσουν το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού του Παγκόσμιου μπάσκετ όπως επίσης και τα αστέρια που αγωνίζονται στην EuroLeague. Αν μη τι άλλο η προεπιλογή προκαλεί… τρόμο, με τους Σέρβους να έχουν ορίσει το πρώτο τους ραντεβού για τις 18 Ιουλίου στο Βελιγράδι ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Καπαόνικ. Να σημειωθεί ότι η εθνική Σερβίας θα έρθει και στην Αθήνα για το τουρνουά «Ακρόπολις» το οποίο θα διεξαχθεί από τις 16 έως και τις 18 Αυγούστου.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Σάσα Τζόρτζεβιτς:

ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ: Μίλος Τεόντοσιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Ίλια Τζόκοβιτς, Στέφαν Ποτ

ΣΟΥΤΙΝΓΚ ΓΚΑΡΝΤ: Νεμάνια Νέντοβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Μπράνκο Λάζιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς, Ντέγιαν Τοντόροβιτς, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Όγκνιεν Γιάραμαζ.

ΣΜΟΛ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Νίκολα Κάλινιτς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Ράντε Ζάγκορατς

ΠΑΟΥΕΡ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ: Νεμάνια Μπιέλιτσα, Μίλαν Μάτσβαν, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Στέφαν Γέλοβατς, Νίκολα Μίσκοβιτς, Μπόρισα Σίμανιτς

ΣΕΝΤΕΡ: Ντράγκαν Άπιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Όγκνιεν Κούζμιτς, Ντέγιαν Κράβιτς, Νίκολα Γιοβάνοβιτς.