“Βολές” από τον πρόεδρο της ΑΕΛ στην ΚΟΚ

0

Ο πρόεδρος του Σωματείου ΑΕΛ Κώστας Χριστοδούλου, εκφράζει παράπονα για την απουσία της ΚΟΚ από τις εκδηλώσεις προς τιμή του αείμνηστου Γιώργου Θυρώτου.

“Ψες πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμή του αείμνηστου ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΥΡΩΤΟΥ. Το τι ήταν και είναι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΥΡΩΤΟΣ δεν χρειάζεται να το αναλύσω εγώ.

Παρών τα μεγαλύτερα ονόματα καλαθοσφαιριστών και προπονητών που έβγαλε αυτό το νησί. Από όλες τις πόλεις της Κύπρου. Από όλες τις ομάδες. Μαζί τους, ερχόμενος από την Ελλάδα, ειδικά για να τιμήσει τη μνήμη του, μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της ιστορίας του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.

Δυστυχώς ΑΠΟΥΣΑ από όλο το τριήμερο των εκδηλώσεων η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ κάτι που σχολιάστηκε από τον κόσμο που παρεβρέθηκε χθες στο γήπεδο και σχολιάζεται ακόμα. Έγινα δέκτης πολλών παραπόνων και αρνητικών σχολίων για το θέμα και αυτός είναι και ο λόγος που τοποθετούμε δημόσια.”Όταν ξεχνάς ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις κι ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον” κύριοι διοικούντες του Κυπριακού μπάσκετ. Δεν το λέω εγώ, το είπε ο Σεφέρης.

Και για να προλάβω τη φτηνή δικαιολογία, που είμαι σίγουρος ότι θα ακουστεί, ότι την ίδια ώρα αγωνιζόταν η Εθνική Γυναικών, σας λέω ότι περισσότεροι από τους μισούς από αυτούς που αποτελούν το ΔΣ της ΚΟΚ ΔΕΝ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ!!!!!!! στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την Εθνική μας ομάδα και πολύ αμφιβάλλω αν έμαθαν το τελικό αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα.

Υ.Γ. : Σας το είπα και κατ ιδίαν κύριοι. Καλή η βιτρίνα, ο πελάτης όμως, ψωνίζει μέσα στο κατάστημα. Αυτή η χώρα σε 2 χρόνια θα φιλοξενήσει όμιλο Ευρωμπάσκετ με εσάς συμβούλιο της ομοσπονδίας”.