Ραγδαίες εξελίξεις με Μιλουτίνοφ!

0

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε… πίσω για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά την αρνητική απάντηση του Ολυμπιακού και έκανε το κόλπο γκρόσο φέρνοντας στη Ρωσία τον πολύπειρο, Κώστα Κουφό. Ποιο θα είναι τελικά το μέλλον του Σέρβου σέντερ. Εντός των επόμενων ωρών αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεσή του!

Από τη στιγμή που η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη βγήκε από τη… μέση, πλέον ο ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αντίπαλος είναι οι Σαν Αντόνιο Σπερς. Η αγωνία έχει τραβήξει πολύ και ο κόσμος των Πειραιωτών περιμένει να “κλειδώσει” η παραμονή του. Σε μερικές ώρες θα γνωρίζουμε τι θα γίνει, καθώς εκπνέει η διορία των “σπιρουνιών” για να πληρώσουν το buy-out του “Μίλου” και να τον φέρουν στο ΝΒΑ. Ο ίδιος, πάντως, δεν… καίγεται να πάει ακόμα, καθώς βλέπει ότι υπάρξει συνωστισμός στη φροντ λάιν των Τεξανών και δεν θα πάρει άμεσα ιδιαίτερες ευκαιρίες.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς τον έχει σε εκτίμηση, αλλά όπως διαρρέει από το περιβάλλον του θέλει να τον φέρει στο ΝΒΑ όταν θα ναι έτοιμος να γίνει πρωταγωνιστής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Με όσα έκανε πέρυσι στην Euroleague μπήκαν οι βάσεις και ο “Coach Pop” θα ήθελε να τον δει για μια ακόμη χρονιά μίνιμουμ στην Ευρώπη σε ηγετικό ρόλο, αν και ακόμα δεν εχει πάρει την οριστική του απόφαση.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη τον θέλει διακαώς. Τον προορίζει για ηγέτη της επόμενης μέρας. Οι Αγγελόπουλοι θα μπορούσαν κάλλιστα να τον είχαν πουλήσει με 1.5 εκατομμύριο στους Ρώσους και να έβγαιναν στην αγορά με ρευστό για έναν έμπειρο παίκτη υψηλού επιπέδου. Όμως, ούτε καν το σκέφτηκαν και γι’ αυτό αντέδρασαν έτσι απέναντι στους Ρώσους, παρότι σε ένα χρόνο μπορεί να τον χάσουν χωρίς να πάρουν… σεντ. Βέβαια, το πλάνο τους επιτάσσει την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με πολύ υψηλότερες αποδοχές, δείχνοντάς του έμπρακτα το πόσο σημαντικός είναι.

Καθόλου δεν τους… πάγωσε, πάντως, στην ΚΑΕ η επιστολή μέσω της οποίας ζητούσε να πληρωθεί. Τον θεωρούν αναπόσπαστο μέλος της ομάδας και θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να ρίξει άγκυρα στο λιμάνι που τον ανέδειξε σε έναν εκ των κορυφαίων σέντερ στην Ευρώπη. Το ΝΒΑ φαίνεται πως θα περιμένει και η παραμονή του είναι σχεδόν σίγουρα. Ερωτηματικά υπάρχουν για το αν θα δεχτεί πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, αλλά κι εκεί οι πιθανότητες είναι σημαντικές.