Ρεαλιστής: Κερδίσαμε την Μάλτα αλλά… το μεγαλύτερο κέρδος ήταν ο Πάρης και ο Μιχάλης!

0

Τι και αν είχαν να παλέψουν το γίγαντα της Μάλτας στα 2.24 μέτρα ύψος. Τι και αν ο Πασιαλής τραυματίστηκε και έπρεπε να πάρουν το βάρος πάνω τους στην άμυνα!

Ο Μιχάλης Κουμής ξεκίνησε στην πεντάδα και ήταν ο παίκτης που έκανε την βρώμικη δουλειά. Φόρτωσε τον γίγαντα της Μάλτας με δύο φάουλ και έκανε το έργο του Λείβα πιο εύκολο με την άμυνα ζώνης! Στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε και κάποια κρίσιμα καλάθια που καθάρισαν το παιχνίδι! Στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν άψογος και για πρώτη φορά μετά τον είδα να είναι και “aggressive” στην επίθεση ξεκινώντας πάντα από την άμυνα.

Ο Πάρης Μαραγκός μετά από αρκετό καιρό γυάλιζε το μάτι του και ότι έκανε ότι ήθελε στο παρκέ. Επιθετικά ριμπάουντ, ασίστ, τάπες, σουτ από μέση απόσταση. Τι έγινε ρε Πάρι ξαφνικά; Απίστευτο πάθος και πραγματικά ο ρεαλιστής ήταν πολύ χαρούμενος για τον Πάρι Μαραγκό που είχε δύσκολη χρονιά! Η εμφάνιση αυτή θα τον βοηθήσει και ψυχολογικά για την συνέχεια! Ο χθεσινός Πάρης ήταν ο καλύτερος των τελευταίων δύο χρόνων! Με τέτοιο Πάρι δεν φοβάται η Κύπρος κανένα αντίπαλο!

Όλοι ήταν υπέροχοι αλλα αυτοί οι δύο ήταν το κέρδος της Εθνικής μας!

Καλημέρα σας!

Ο Ρεαλιστής!