Ρίχνεται στην… μάχη η Εθνική Γυναικών

0

Η Εθνική Γυναικών ρίχνεται στην… μάχη των ΑΜΚΕ με την Κάλια Παπαδοπουλου, στην επανενεργοποίηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μετά από 4 χρόνια απραξίας, να ηγείται αυτής της νέας προσπάθειας.

Στόχος της Εθνικής είναι μια θέση στο βάθρο και οι διεθνής μας θέλουν να ξεκινήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι στην Μάλτα στις 13:30.

Στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μίλησε και η διεθνής καλαθοσφαιρίστρια, Κούλλα Νικοδήμου, η οποία ανέφερε:

“Μετά την λήξη του Πρωταθλήματος ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας, με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα που να είναι ανταγωνιστική στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης. Ξέρουμε πως το επίπεδο έχει ανέβει στους ΑΜΚΕ, και η δική μας ομάδα είχε αρκετά χρόνια να αγωνιστεί.

Κάναμε ωστόσο ότι μπορούσαμε στην προετοιμασία μας για να γίνουμε ένα δυνατό σύνολο. Ταξιδέψαμε και στην Αθήνα όπου δώσαμε τρία φιλικά προετοιμασίας. Δυστυχώς εκεί χάσαμε την Χριστιάνα Μενελάου από τραυματισμό, κάτι που μας είχε στεναχωρήσει αρκετά.

Με την επιστροφή μας στην Κύπρο συνεχίσαμε τις προπονήσεις, και είμαστε έτοιμες για τους αγώνες στο Σαν Μαρίνο, για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, με όλες μας τις δυνάμεις για να επιστρέψουμε στην Κύπρο με κάποιο μετάλλιο”.

Πρόγραμμα Αγώνων Εθνικής Γυναικών:

30 Μαΐου: Μάλτα – Κύπρος 13:30
31 Μαΐου: Κύπρος – Λουξεμβούργο 11:00
1 Ιουνίου: Κύπρος – Ισλανδία 18:30