ΡΗΣΠΕΚΤ σε Ουόριορς : “Δεν ελέγχουμε παίκτες χωρίς συμπτώματα λόγω περιορισμένων τεστ, δε διαφέρουμε από τον υπόλοιπο κόσμο!”

0

Οι Ουόριορς δεν πρόκειται να κάνουν ιδιωτικά τα τεστ για κορονοϊό σε παίκτες χωρίς συμπτώματα, αφού είναι σε έλλειψη για όλους.

Το ΝΒΑ δεν έχει καμία διαφορά από τον υπόλοιπο κόσμο και οι παίκτες βρίσκονται όπως όλοι μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Ήδη παίκτες βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό και άπαντες ανησυχούν το ίδιο.

Οι Ουόριορς πάντως μέσω του GM τους έχουν μια εξαιρετική νοοτροπία για όσα συμβαίνουν και για το αν πρέπει να ελεγχθούν οι παίκτες τους.

Ο Μπομπ Μέιερς σχολίασε: «Μας είπαν οι γιατροί μας ότι δεν πρέπει να ελεγχθούν ασυμπτωματικοί άνθρωποι στην Καλιφόρνια. Μας είπαν ότι δεν υπάρχουν αρκετά τεστ για να γίνει. Και αν δεν έχουμε επαφή με άλλους, δεν θα το κάνουμε».

Φαίνεται πως ακόμα και το ότι οι Νετς είναι θετικοί δεν αλλάζει την στάση των Ουόριορς, που σκέφτονται το γενικό καλό. Μπορεί να έπαιξαν με το Μπρούκλιν, αλλά δεν αλλάζει κάτι, ενώ οι Νετς έκαναν το τεστ ιδιωτικά.

Ο Κερ με την σειρά του σχολίασε: «Είμαστε στην  ίδια βάρκα όπως όλοι. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις τεστ στην Καλιφόρνια και σε πολλά μέρη», ενώ ο Μέιερς ξεκαθάρισε, «Στην Καλιφόρνια καταλαβαίνουμε ότι αυτά τα τεστ δεν είναι διαθέσιμα και οι άνθρωποι που δεν έχουν συμπτώματα, δεν πρέπει να τα κάνουν. Και τώρα δεν διαφέρουμε από κανέναν. Είμαστε άνθρωποι που τυχαίνει να είναι πλούσιοι ή διάσημοι ή παίζουν μπάσκετ, αλλά δεν φερόμαστε διαφορετικά. Αυτό είναι το σωστό».