Σακίλ για τον αντιεμβολιαστή Ίρβινγκ: «Να ξεκουμπιστεί από την ομάδα»

0

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ δεν αποδέχεται τη στάση του Κάιρι Ίρβινγκ που δεν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και με τα τωρινά δεδομένα δεν θα παίζει στα εντός έδρας ματς των Νετς.

Σκληρή στάση κατά του Κάιρι Ίρβινγκ, που δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο για τον COVID-19 και με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν θα μπορεί να αγωνίζεται στα εντός έδρας παιχνίδια των Νετς, κρατά ο Σακίλ Ο’ Νιλ. Στο podcast του ο θρυλικός σέντερ τόνισε πως αν ήταν στο χέρι του θα είχε διώξει από την ομάδα τον παίκτη.

«Δεν προσπαθώ να υποτιμώ την άποψη κανενός. Όμως σε αυτό το παιχνίδι πρέπει κάποιες φορές να σκέφτεσαι περισσότερο τους άλλους παρά τον εαυτό σου. Ο Κάιρι έχει τις απόψεις του. Δεν θα τις σχολιάσω, αλλά έχει μια υποχρέωση, γιατί πήρε ένα συμβόλαιο 200 εκατ. δολαρίων. Όταν αποδέχεσαι να κάνεις αυτή τη δουλειά, δεν μπορείς να έχεις ιδιωτικότητα και πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό. Αν όμως είσαι στην ομάδα μου και δεν μπορείς να παίξεις στα εντός έδρας ματς, δεν σε θέλω εδώ! Έχουμε μια ελπίδα για το πρωτάθλημα και εσύ απουσιάζεις, οπότε πήγαινε κάπου αλλού. Τελεία και παύλα! Έχεις τις απόψεις σου και είμαι ΟΚ με αυτό, αλλά δεν πρόκειται να μπαινοβγαίνεις στην ομάδα για 41 παιχνίδια. Ξεκουμπίσου από εδώ!», τόνισε ο «Σακ».