Σε δρόμο για το back to back!

0

Έτοιμο να σηκώσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα στο Πανεπιστήμιακο πρωτάθλημα γυναικών της καλαθόσφαιρας είναι το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Κέρδισε στην αίθουσα του Αγίου Δομετίου το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με 81-50 και αυτόματα έγινε το φαβορί για τον φετινό τίτλο.

Τα κορίτσια της Γεωργίου μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δεν έδωσαν δικαιώματα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Από νωρίς πήραν κεφάλι στο σκορ και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω τους επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Στο α’ δεκάλεπτο προηγήθηκαν με 18 πόντους διαφορά, ενώ στο ημίχρονο η διαφορά αυξήθηκε ακόμη πιο πολύ (18-45).

Στην επανάληψη, τα κορίτσια του Ματσεντίδη εμφανίστηκαν πιο αποφασισμένα και κατάφεραν να μειώσουν στους 21 πόντους (37-58). Παρόλα αυτά, τα δεδομένα στον αγώνα δεν άλλαξαν με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να φθάνει εύκολα στο ροζ φύλλο αγώνος και πολύ πιο κοντά στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 7-25, 11-20, 19-13, 13-23

ΠΑΝ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σπακούρη, Δημοπούλου, Μπατσούλη, Πάγκαλος, Κοντού Κ., Παπαλά, Πισχίνα, Καλιάνου, Σπυροπούλου, Μπόλη, Ακαθιώτη.

ΠΑΝ. ΚΥΠΡΟΥ: Θωμά, Κόντου, Κουλουμπρή, Αγγελή, Πασιουλή, Στυλιανίδη, Μομτζιάν, Ευστρατίου, Γαβριηλίδου, Κασιουρή, Γεωργίου

Σε δρόμο… back to back!
Σε δρόμο… back to back!
Σε δρόμο… back to back!