Σε γραμματόσημο το ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ!

0

Ζουν και αναπνέουν στον ΠΑΟΚ για το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ θα προχωρήσει σε μια συμβολική κίνηση καθώς ο μεγάλος αγώνας θα αποτυπωθεί και σε γραμματόσημο!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

“Η τεράστια ιστορική σημασία και ο επετειακός χαρακτήρας του αγώνα ΠΑΟΚ – CSKA Mοscow, θα αποτυπωθεί και σε μία ειδική σειρά γραμματοσήμων και άλλων φιλοτελικών προϊόντων, που θα κυκλοφορήσουν ειδικά αυτές τις ημέρες και σε συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία…

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, που με αυτή την πρωτοβουλία τιμούν με έναν πολύ χαρακτηριστικό τρόπο τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, αλλά και την διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ – CSKA Moscow, αναφέρουν όλες τις λεπτομέρειες της κίνησής τους, στο παρακάτω δελτίο Τύπου…

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τιμούν τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τιμούν τη μακρόχρονη παρουσία και συνεισφορά του ΠΑΟΚ στον ελληνικό αθλητισμό και γιορτάζουν τα 90 χρόνια από την ίδρυση ενός από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία της χώρας, που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στις σελίδες του ελληνικού αθλητισμού με πολλές κατακτήσεις και έπαθλα. Η ιστορική επέτειος συμπίπτει φέτος με το Έτος Ελλάδας – Ρωσίας, στις ετήσιες εκδηλώσεις του οποίου εντάσσεται και ο σπουδαίος φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ ΠΑΟΚ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που διεξάγεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016.

Την ίδια μέρα, στο Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 38, θα λειτουργεί ειδική αναμνηστική σφραγίδα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, δίνοντας τη μοναδική ευκαιρία στους φίλους του ΠΑΟΚ και του γραμματοσήμου να δημιουργήσουν τα δικά τους συλλεκτικά φιλοτελικά προϊόντα.

Παράλληλα, από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφορούν αναμνηστικά συλλεκτικά προϊόντα τα οποία συνδυάζουν την ιστορική επέτειο, τους εορτασμούς για το έτος ελληνορωσικής φιλίας και τον αγώνα μπάσκετ που θα διεξαχθεί.

Αναλυτικά:

Ειδική αναμνηστική σφραγίδα
Ειδικό Φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου
Πρόκειται για το Φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου «Πολιτισμός» από την Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «2016-Έτος Ελλάδας στη Ρωσία», σε καλαίσθητο folder, που περιλαμβάνει 5 γραμματόσημα με τα σήματα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και της ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ. Θα διατίθεται προς δέκα ευρώ (10,00 €) έκαστο.

Μεμονωμένα Προσωπικά Γραμματόσημα
Τα γραμματόσημα των Φύλλων Προσωπικού Γραμματοσήμου θα διατίθενται και μεμονωμένα για την ταχυδρόμηση απερικάλυπτων καρτών (0,80€).

Ειδικοί Αναμνηστικοί Εικονογραφημένοι Φάκελοι με γραμματόσημο και σφραγίδα
Πρόκειται για εικονογραφημένους φακέλους με επικολλημένο το προσωπικό γραμματόσημο και σφραγισμένους με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα. Θα διατίθενται προς 4,00 € έκαστος.
Προμηθευτείτε τα φιλοτελικά προϊόντα, από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, στα παρακάτω σημεία:
Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Θεσσαλονίκης, Βασιλέως Ηρακλείου 38,
Ταχυδρομικό Κατάστημα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, Περίπτερο 12, από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016
Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Φιλοτελικό Γραφείο, Λυκούργου 5 και Απελλού, Αθήνα
Και σε επιλεγμένα Ταχυδρομικά Καταστήματα.”

Coffee House