Σφαιρόπουλος: «Μας έλειπε η ενέργεια»

0

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του στην κάμερα του OTE TV μίλησε για την ήττα από την Εφές και παραδέχθηκε πως οι “ερυθρόλευκοι” ήταν πιο αργοί από τους αντιπάλους τους.

Αναλυτικά:

«Είναι μία ήττα που θα μας διδάξει πολλά πράγματα, θα δούμε τα λάθη μας. Πιστεύω ότι το πρόβλημα ήταν η έλλειψη ενέργειας, μας αιφνιδίασαν ενώ ξέραμε πως είναι μία ομάδα που τρέχει στον αιφνιδιασμό και κυνηγάει το επιθετικό ριμπάουντ. Είχαμε πει ότι πρέπει να προσέξουμε αυτούς τους τομείς αλλά επιτρέψαμε 18 επιθετικά ριμπάουντ που τους έδωσαν 28 πόντους και 16 πόντους από αιφνιδιασμό. Όταν δέχεσαι τόσους πόντους κάτι πάει λάθος. Ήταν εμφανές πως ήμασταν πιο αργοί.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι και κυρίως στην τέταρτη περίοδο που πλησιάσαμε δύο φορές, όμως η Εφές είχε τον έλεγχο. Είναι πιο μπροστά από εμάς, πιο έτοιμη και πιστεύω πως θα βγάλουμε συμπεράσματα από το παιχνίδι για να βελτιώσουμε κομμάτια του παιχνιδιού και να μπούμε πιο γρήγορα σε ρυθμό».

Η Εφές θα είναι η πρώτη ομάδα που θα αντιμετωπίσουν οι “ερυθρόλευκοι” εντός έδρας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε: «Είχαμε δει την Εφές και πριν από αυτό το παιχνίδι. Είδαμε ότι τρέχουν πολύ. Είχαμε πει ότι πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι αλλά δεν ήμασταν φρέσκοι, ασφαλώς πρέπει να δείξουμε περισσότερη ενέργεια, πάθος και διάθεση στο παιχνίδι».