Σήμερα το Final-4 του Πρωταθλήματος Γυναικών

0

Η ώρα της αλήθειας για να μάθουμε την φετινή Πρωταθλήτρια ομάδα του Πρωταθλήματος Γυναικών έφτασε. Σήμερα το βράδυ στο κλειστό του Αγίου Δομετίου λίγο μετά τις 21:00 θα μάθουμε ποια ομάδα θα έχει το προνόμιο να σηκώσει το τρόπαιο του 1ου ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Γυναικών που διεξάγεται στην Κύπρο!

Οι 2 κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του φετινού Πρωταθλήματος, οι Moufflons και οι All’D Stars, θα τεθούν αντιμέτωπες στον Μεγάλο Τελικό, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα ανακηρύξει την φετινή Πρωταθλήτρια. Στην Κανονική Περίοδο οι 2 ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες δύο φορές και τις 2 κέρδισαν τις αναμετρήσεις οι Moufflons: την 1η φορά με 42-40 και τη 2η με 54-37.

Λίγο νωρίτερα, στις 17:30, στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί και ο Μικρός Τελικός του γυναικείου Πρωταθλήματος. Αντίπαλες ομάδες θα είναι οι ETHA Court Queens και οι Black Panthers, οι οποίες θα αγωνιστούν με έπαθλο την κατάκτηση της 3ης θέσης. Στην Κανονική Περίοδο, οι 2 ομάδες στα μεταξύ τους παιγνίδια μετρούν από μία νίκη: 35-34 η νίκη των Black Panthers και 45-33 η νίκη των ETHA Queens.

Καλούμε τους φίλους των 4 ομάδων, αλλά και τους φίλους του ερασιτεχνικού μπάσκετ γενικότερα να δώσουν το παρών τους απόψε στο κλειστό του Αγίου Δομετίου και να στηρίξουν την προσπάθεια όλων των καλαθοσφαιριστριών.