Σιζόπουλος: “Μας έδωσε ώθηση η κατάκτηση του Super Cup”

0

Καλησπέρα σε όλους.
Όπως σας είχα υποσχεθεί, επέστρεψα με τα νέα της ομάδας μου. Το ξεκίνημα της προετοιμασίας τον Αύγουστο δεν θα μπορούσε να ήταν ιδανικότερο, δεδομένου ότι παρά τις απουσίες των διεθνών και τον μικροτραυματισμό του Biggs, η ομάδα παρουσιάστηκε παραπάνω από έτοιμη στα φιλικά παιχνίδια.

Με την επιστροφή της ομάδας στη Κύπρο και την επάνοδο όλων των παικτών ξεκινήσαμε το δέσιμο της ομάδας, αλλά είχαμε μόνο μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε ταυτόχρονα και για τα παιχνίδια με την Cluj. Σε αυτά τα ματς φάνηκε ότι θέλαμε και άλλη δουλειά.

Αποκλειστήκαμε αλλά δεν τα παρατήσαμε. Ήρθε μια σειρά φιλικών στη Κύπρο, όπου είχαμε ξεκινήσει να δείχνουμε ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο και φτάσαμε στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Europe Cup με την Gaziantep, πολύ κοντά στην νίκη την οποία και αξίζαμε.

Μετά την ήττα στη παράταση διαθέταμε μόνο δύο μέρες προκειμένου να προετοιμαστούμε, κυρίως ψυχολογικά, για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς απέναντι στη παλιά μου ομάδα, τον ΑΠΟΕΛ.

Είχαμε ένα μουδιασμένο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο μετά ασκήσαμε περισσότερη πίεση και φτάσαμε στη κατάκτηση του πρώτου εκ των τριών στόχων μας. Τώρα, έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Κόσσοβο με την Peja, το οποίο αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να το κερδίσουμε.

Η κατάκτηση του Super Cup μας έδωσε ώθηση για την δύσκολη συνέχεια και τον «καυτό» μήνα που ακολουθεί με δυο παιχνίδια την εβδομάδα σε Κύπρο και Ευρώπη. Η ΑΕΚ φτιάχτηκε και φέτος για να πρωταγωνιστήσει και δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε μέρα προς αυτή την κατεύθυνση.

Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα ξαναπούμε λοιπόν,
Καλή σας μέρα