Σιζόπουλος: Όλοι στο πλευρό της Εθνικής!

0

Καλησπέρα σε όλο τον μπασκετικό και μη κόσμο,

Έχουν περάσει κάποιοι μήνες από τότε που τα είπαμε, είμαι εδώ όμως για να σας βάλω μέσα στο κλίμα των γεγονότων που διαδραματίστηκαν όλο αυτό το διάστημα και να σας δώσω και μια ιδέα του τι θα ακολουθήσει. Η νέα μπασκετική σεζόν με βρήκε για άλλη μια χρονιά στην ΑΕΚ που πλέον την βλέπω σαν δεύτερη μου οικογένεια.

Ο τρόπος που με πλησίασαν για ανανέωση δεν άφησε περιθώρια δεύτερης σκέψης. Ξεκινήσαμε καλά την σεζόν κερδίζοντας το σούπερ καπ και την πρώτη αγωνιστική (και τα δύο παιχνίδια απέναντι στον Κεραυνό), αλλά ήμασταν άτυχοι στην Ευρώπη διότι πληρώσαμε την κακή μας εμφάνιση μέσα στην Λιθουανία και παρότι παίξαμε καταπληκτικά στο δεύτερο παιχνίδι στην Λάρνακα δεν τα καταφέραμε.Τώρα εστιάζουμε στους εναπομείναντες δύο στόχους, το κύπελλο και φυσικά το πρωτάθλημα. Φέτος, δυνάμωσε αρκετά και ο ΑΠΟΕΛ που σημαίνει ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικά τα παιχνίδια μεταξύ μας.

Τώρα να σας πω και δύο λόγια για την Εθνική ομάδα, η οποία άλλαξε σκυτάλη στον πάγκο και με τον ερχομό του Λίνου Γαβριήλ οι στόχοι παραμένουν υψηλοί και θέλουμε να χτίσουμε πάνω στον θρίαμβο του Σαν Μαρίνο, όπου και κατακτήσαμε το χρυσό μετάλλιο στους ΑΜΚΕ, παρά τα όσα λέγονταν για την ομάδα μας και τους δύσκολους αντιπάλους που αντιμετωπίσαμε.

Τον Νοέμβρη δίνουμε στην Κύπρο τον πρώτο αγώνα των ομίλων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και θέλω σαν αρχηγός αυτής της ομάδας να σας καλέσω όλους να σταθείτε στο πλευρό μας και να γίνετε ο έκτος παίκτης για την πρόκριση.
Κατά τα άλλα, ενεργοποιήθηκε μετά από 7 χρόνια και πάλι ο ΠΑΣΚ (Παγκυπριακός Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών) για να σταθούμε δίπλα σε όλους τους αθλητές και να τους παρέχουμε ασφάλεια και σιγουριά σε αυτό που κάνουν.

Ευτυχώς η βοήθεια της ομοσπονδίας μας έρχεται χωρίς δεύτερη σκέψη από τον πρόεδρο Λούη Δημητρίου, τον οποίο και ευχαριστώ προσωπικά για ότι έχει κάνει για τον Κύπριο Καλαθοσφαιριστή και του εύχομαι να συνεχίσει έτσι.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες να έχουν μια καλή χρονιά και πάνω από όλα να έχουμε υγεία.