Σλούκας: “Ο Ολυμπιακός είναι χρόνια στην ελίτ της Ευρώπης, είμαστε εδώ για να το αμφισβητήσουμε”

0

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε LIVE στο SPORT24, στον Βασίλη Σκουντή και στην Βασιλική Καραμούζα, στο πλαίσιο της Media Day του Παναθηναϊκού και δήλωσε έτοιμος και αισιόδοξος για τη νέα σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την Media Day εν όψει της νέας σεζόν και ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή και την Βασιλική Καραμούζα για την χρονιά που έρχεται με τα πράσινα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Παρατηρώ λίγο τα πολιτικά μου αρέσει να ενημερώνομαι. Παρατηρώ μία σύγχυση στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχω πει πολλές φορές η αντιπολίτευση πρέπει να είναι πολύ δυνατή για να ασκεί κριτική στην κυβέρνηση.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί. Είναι στην ελίτ των ευρωπαϊκών ομάδων. Αυτό είμαστε εδώ να αμφισβητήσουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει καλά υλικά, το θέμα είναι πως θα δέσουμε. Γενικότερα είμαι πολύ αισιόδοξος σαν άνθρωπος, πιστεύω στην ομάδα μου, πιστεύω στον προπονητή και με την βοήθεια του κόσμου στο τέλος πιστεύω θα τα καταφέρουμε.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει καταλάβει ότι φέτος γίνεται μία πολύ δυνατή προσπάθεια να έχει επιστρέψει εκεί που είχε συνηθίσει τον κόσμο του τα τελευταία χρόνια.

Η καθημερινή προπόνηση πο κάνουμε είναι ένα βήμα περισσότερο για να βγάλουμε αυτό που θέλουμε. Οι απαιτήσεις είναι πολύ ψηλές για τον Παναθηναϊκό.

Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Όλα τα παιδιά έχουν το υψηλότερο δυνατό κίνητρο. Είμαι πολύ αισιόδοξος σαν άνθρωπος, μακάρι στο τέλος της χρονιάς να είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Αν είσαι καλός θα αγωνιστείς. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και αυτό που θ΄λω να κάνω είναι να φέρω εις πέρας αυτό που μου λέει ο προπονητής”.

sport24.gr