Σοκ: Επιπλοκή για τον Cris Bosh

0

Απογοητευτικά είναι τα νέα που φτάνουν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού αναφορικά με την υγεία του Κρις Μπος αφού ο Αμερικάνος σέντερ, παρά το κλίμα αισιοδοξίας που είχε αναπτυχθεί, δεν μπορεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Εδώ και δύο χρόνια ο Μπος δίνει σκληρό αγώνα απέναντι στη θρόμβωση που είχε αναπτυχθεί στην αριστερή του γάμπα και πιο πριν στον αριστερό πνεύμονα, όμως για ακόμα μία φορά οι ιατρικές εξετάσεις δεν ήταν καλές. Με επίσημη ανακοίνωση τους οι Χιτ ενημέρωσαν πως παραμένει αβέβαιο το αν και πότε θα επιστρέψει ο παίκτης στους αγωνιστικούς χώρους.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκαλεί σοκ αφού εδώ και λίγο καιρό η κατάσταση έδειχνε να έχει βελτιωθεί και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν πως ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ θα επιστρέψει δριμύτερος τη φετινή σεζόν. Αυτή την άποψη ενίσχυσε και η δήλωση του σταρ του Μαϊάμι ο οποίος μόλις πριν μία εβδομάδα ξεκαθάρισε πως “είμαι έτοιμος να παίξω”.

Το Yahoo αντιθέτως αναφέρει πως είναι άγνωστο πόσες θρομβώσεις υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο σώμα του Μπος και ακόμα πιο δύσκολο το να επιστρέψει στα παρκέ σύντομα. Όλοι κρατούν στάση αναμονής αλλά όπως φαίνεται η κατάσταση εμπνέει πολύ μεγάλη ανησυχία.

Διαβάστε το κείμενο της επίσημης τοποθέτησης των Μαϊάμι Χιτ, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Κρις Μπος:

Πηγή: Eurohoops.net

Image


Coffee House