Σολωμού στο CB: “Η ΠΑΕΕΚ ήρθε για να μείνει”

0

Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ Γιώργος Σολωμού μίλησε αποκλειστικά στο CB και τον Νεοκλή Θεοχαρίδη μετά την κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα του.

Η ομάδα της Κερύνειας πέτυχε κάτι πολύ σημαντικό καθώς μετά το Κύπελλο της Β Κατηγορίας κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Ο πρωτεργάτης της ΠΑΕΕΚ, Γιώργος Σολωμού, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο CB και τον Νεοκλή Θεοχαρίδη.

Αναλυτικά:

Ποια είναι τα συναισθήματα μετά την κατάκτηση και του πρωταθλήματος μετά το κύπελλο;

Συγκίνηση θα έλεγα γιατί μία προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια από τρία άτομα σε μία ταβέρνα έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Όπως δηλώσαμε και τότε στην επανασύσταση της η ΠΑΕΕΚ ήρθε για να μείνει. Ιδρυτικό μέλος της κυπριακής ομοσπονδίας καλαθόσφαιρας το οποίο όμως με τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω της τουρκικής εισβολής ανέστειλε την λειτουργία της για πολλά χρόνια. Το να βλέπεις ένα γήπεδο να γεμίζει και να ακούς το σύνθημα ΠΑΕΕΚ Κερύνεια Επιστροφή ήταν ο πρώτος μας στόχος τον οποίο και υλοποιήσαμε.

Ποιοι οι επόμενοι στόχοι;

Αντιλαμβάνεστε ότι ακόμα χαιρόμαστε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο σχεδιασμός θα ξεκινήσει σύντομα και σίγουρα ο στόχος είναι η άνοδος στην πρώτη κατηγορία εκεί όπου η ομάδα μας ιστορικά ανήκει. Με σωστό σχεδιασμό, πλάνο και σίγουρα την εξεύρεση των πόρων που χρειάζονται θα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Για να επιτευχθεί αυτό χρειαζόμαστε την συμβολή όλων των Κερυνιωτών καθώς και των φιλάθλων που αγαπούν την ΠΑΕΕΚ. Επιπρόσθετα θα πρέπει η πολιτεία μα στηρίξει την προσπάθεια μας τουλάχιστον στο ότι αφορά το γηπεδικό μιας και η φυσική μας έδρα βρίσκεται υπο κατοχή και η προσωρινή  μας έδρα στη Δασούπολη δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της πρώτης κατηγορίας. Σύντομα θα έχουμε νεότερα σε όλα τα επίπεδα.

Που αφιερώνετε την κατάκτηση αυτού του double;

Πρώτα και κύρια σε αυτούς τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής και στους σταθερούς οπαδούς μας που μας ακολουθούσαν πιστά. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή Ευριπίδη Ανδρέου και στον Αυγερινό Χριστού και σε όλους τους παίκτες που με το ήθος τους και το πάθος τους κατέκτησαν με την αξία τους αυτούς τους δύο τίτλους. Να ευχαριστήσω φυσικά και την οικογένειά μου για την συμπαράσταση και την υπομονή που επέδειξαν θα χρειαστούν αρκετή ακόμα.