Σωματείο ΑΠΟΕΛ/ “Να προσδώσουμε ξανά σε όλα τα τμήματα τον ρόλο που τους αρμόζει”

0

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο του ΑΠΟΕΛ σημειώνει τα ακόλουθα…

“Το νεοκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη, τους φίλους και όλους τους υποστηρικτές του Συλλόγου, για τα μηνύματα στήριξης που από την πρώτη στιγμή λαμβάνει και τα οποία το οπλίζουν με ακόμη περισσότερη δύναμη, ώστε να εργαστεί ακούραστα, εντατικά και αποφασιστικά για την υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει.

Ως νέα Διοίκηση, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον περήφανο κόσμο του ΑΠΟΕΛ πως συναισθανόμαστε πλήρως το μέγεθος της ευθύνης που αποφασίσαμε να επωμιστούμε και ότι θα δώσουμε το άπαν των δυνάμεων μας, προκειμένου ν’ ανταποκριθούμε στις αυξημένες προσδοκίες και δικαιολογημένα μεγάλες απαιτήσεις του κάθε ΑΠΟΕΛίστα.

Επιδίωξή μας, δεν είναι άλλη από το να προσδώσουμε ξανά σε όλα τα τμήματα του Σωματείου μας τον ρόλο που τους αρμόζει και τον οποίο η ένδοξη ιστορία του Συλλόγου μας, ούτως ή άλλως, επιβάλλει. Προτεραιότητα όμως, αποτελεί η επανατοποθέτηση του Σωματείου μας σε οικονομικά στέρεες και υγιείς βάσεις. Μόνο έτσι θα διασφαλίσουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που οφείλει να διαδραματίζει το ΑΠΟΕΛ. Η υφιστάμενη κατάσταση του Σωματείου μας, σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με το εκτόπισμα και την ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Στην πολυεπίπεδη αυτή προσπάθεια που ως νέα Διοίκηση του Σωματείου έχουμε ήδη αρχίσει, δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως δεν είμαστε μόνοι. Αντιθέτως, νιώθουμε απόλυτα πεπεισμένοι πως το δικό μας όραμα για το Σωματείο μας, είναι και όραμα του συνόλου του κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Ενός κόσμου, που θέλουμε και γνωρίζουμε ότι θα έχουμε δίπλα μας. Το «δύναμη σου, οι χιλιάδες οπαδοί σου», για εμάς δεν είναι απλώς σχήμα λόγου αλλά μια αναντίλεκτη πραγματικότητα, είναι ξεκάθαρο στην αντίληψή μας πως ΑΠΟΕΛ χωρίς τον κόσμο του δεν μπορεί να υπάρξει. Όπως επίσης ξεκάθαρο είναι ότι ένα ΑΠΟΕΛ ενωμένο και με τον κόσμο του στο πλευρό του ως ασπίδα και δόρυ συνάμα, πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να μεγαλουργήσει εκ νέου”.