Σπανούλης: «Έχουμε μπροστά μας σκληρή δουλειά»

0

Ο ΕΣΑΚΕ έκανε το αφιέρωμα στην ομάδα του Περιστερίου, με τον Βασίλης Σπανούλη να ευχαριστεί τη διοίκηση για τη συνεργασία και να ξεκαθαρίζει πως τώρα άπαντες έχουν μπροστά τους σκληρή δουλειά.

Το Περιστέρι πραγματοποίησε μια εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν πέρσι και τώρα ο πήχης έχει μπει ακόμα υψηλότερα.

Μπορεί ο Βασίλης Σπανούλης να είδε αρκετούς παίκτες του να αποχωρούν από την ομάδα, αλλά είναι σίγουρος για όσους ήρθαν και το τι μπορούν να κάνουν.

Ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε το αφιέρωμά του στην ομάδα του Περιστερίου με τον Βασίλη Σπανούλη να κάνει λόγο για σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Μετά την περσινή μας πολύ επιτυχημένη χρονιά, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε ξανά σχεδόν όλη την ομάδα, γιατί οι περισσότεροι παίκτες μας έφυγαν για κάτι καλύτερο, παίζοντας σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο και είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε βάλει κι εμείς ένα λιθαράκι σ’ αυτή την εξέλιξη. Φτιάξαμε μια καινούργια ομάδα με βάση την τάση της εποχής και τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να παίξουμε το μπάσκετ που θέλω. Ευχαριστώ τη διοίκηση που πήρε τους παίκτες που είχαμε βάλει ως πρώτο στόχο.

Τώρα μένει μόνο η σκληρή προσπάθεια, καθώς δουλεύουμε πολύ προκειμένου να βάλουμε τις αρχές και τη φιλοσοφία μας. Να βρούμε τη χημεία και τους ρόλους, γιατί ξεκινάμε από το μηδέν. Κανένας προπονητής δεν θέλει να αλλάζει το ρόστερ του από τη μια σεζόν στην άλλη, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και πάντα κοιτάμε προς το καλύτερο. Υπάρχει μεγάλη όρεξη και κίνητρο και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ όλα τα παιδιά..

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, είναι ο έκτος παίκτης μας και είναι σημαντικό να τον έχουμε κοντά μας. Πέρσι μας βοήθησε σημαντικά, ώστε να κάνουμε μόνο τρεις ήττες όλη τη χρονιά στο γήπεδό μας. Καλώ τον κόσμο να έρθει, να στηρίξει την ομάδα και να την ενισχύσει όπως κάνει πάντα. Εύχομαι υγεία που είναι σημαντικό πράγμα, καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».