Σπανούλης: «Με τσαντίζει όταν κάποιος δεν με εμπιστεύεται και δεν με βάζει να παίξω» (vid)

0

Ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στην αγάπη του για το μπάσκετ, ενώ μίλησε σε αυτό που τον εκνευρίζει περισσότερο.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την ζωή του και την… τρέλα του για το μπάσκετ στο impactalk.gr. O άρχηγος των Πειραιωτών έδειξε πως τον… σκοτώνει η αναμονή στον πάγκο λίγο πριν περάσει στο ματς.

Αναλυτικά

Για την θέση του ηγέτη και το μπάσκετ: «Το μπάσκετ για να γίνεις αυτός που θέλεις πρέπει να το σκέφτεσαι όλο το 24ωρο. Να το σκέφτεσαι και στο σπίτι σου, στο αυτοκίνητο σου, τι κάνεις καλά, τι δεν κάνεις, τι πρέπει να βελτιώσεις, τι πρέπει να κρατήσεις, τι πρέπει να πετάξεις. Είναι όλη η ζωή σου. Όταν θέλεις να είσαι ηγέτης, πρέπει να εμπνέεις όλο το σύνολο και να πετυχαίνεις».

Για την σκληρή δουλειά: «Η πολύ σκληρή δουλειά δεν με κούρασε ποτέ, ούτε και πρόκειται να με κουράσει είναι κάτι που αγαπώ και το κάνω για να γίνω καλύτερος. Οπότε οτιδήποτε κάνω για να γίνω καλύτερος δεν με κουράζει ποτέ».

Για όσα τον ενοχλούν: «Πραγματικά με κουράζει, με τσαντίζει, με στενοχωρεί και όλα αυτά όταν κάποιος δεν με εμπιστεύτηκε ή δεν με εμπιστεύεται και δεν με βάζει να παίξω. Η υπομονή μου που κάθομαι στον πάγκο μέχρι να μπω μέσα. Εκεί, είναι το χειρότερο μου, θέλω να είμαι μέσα και να συμμετέχω».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ