Σπουδαία κίνηση με Μποχωρίδη, Λαρεντζάκη και Παππά (vid)

0

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. απευθύνουν έκκληση για εκμάθηση Πρώτων Βοηθειών, με την πολύτιμη συνδρομή των Λευτέρη Μποχωρίδη, Νίκου Παππά και Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (Ε.Σ.Α.Κ.Ε.) ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μία φορά, στοχεύοντας στην ενημέρωση του κοινού για τη σημασία γνώσης Πρώτων Βοηθειών και την πρόληψη ατυχημάτων και τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, ο Ε.Ε.Σ. και ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε, με την πολύτιμη συμβολή κορυφαίων αθλητών του Ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Ολυμπιακός),  ο Λευτέρης Μποχωρίδης (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ) και ο Νίκος Παππάς (ΑΕΚ), στέλνουν ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης για την αναγκαιότητα ορθής γνώσης παροχής Α’ Βοηθειών, οι οποίες μπορούν να σώσουν μια ζωή που βρίσκεται σε κίνδυνο. Παράλληλα, προτρέπουν τον κόσμο να γνωρίσει τις Πρώτες Βοήθειες δίπλα στους κορυφαίους εκπαιδευτές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Υπενθυμίζεται ότι, κατόπιν πρωτοβουλίας του ΕΣΑΚΕ, η 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ήταν αφιερωμένη στις Πρώτες Βοήθειες και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, με τους εκπαιδευτές του Ε.Ε.Σ. να πραγματοποιούν επίδειξη Πρώτων Βοηθειών, στα ημίχρονα όλων των αναμετρήσεων της αγωνιστικής.

Οι συγκεκριμένες δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που υφίσταται μεταξύ Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και Ε.Ε.Σ, ενώ σχεδιάζονται νέες κοινές δράσεις, με στόχο τη στήριξη του αθλητισμού και την ανάδειξη της υπέρτατης αξίας του εθελοντισμού.