Σπουδαίο φιλικό μεταξύ HOPE TEAM και Διγενή Ακρίτα για καλό σκοπό

0

Την Τρίτη 7/12 θα διεξαχθεί μια σπουδαία φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον αήττητο Διγενή και ομάδα 15 προσφύγων και μεταναστών. 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Σας προσκαλούμε την Τρίτη στο φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων “Hope Team” και “Διγενής Ακρίτας Μορφου”, στη Λευκωσία. Τοποθεσία : Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Άγιου Δομετίου, Λευκωσία. H Hope Team είναι μια ανδρική ομάδα μπάσκετ, που δημιουργήθηκε από τον προπονητή Κώστα Εγγλέζο με την υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας, της Κυπριακής Oμοσπονδιας Καλαθοσφαιρισης, του Cyprus basket.net, της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες UNHCR και της Generation for Change CY.

Η ομάδα μπάσκετ αποτελείται από 15 πρόσφυγες και μετανάστες και 3 προπονητές, οι όποιοι ένωσαν τις δυνάμεις τους, για να παρέχουν έναν ασφαλή χώρο στους μετανάστες αθλητές, που εξερευνούν τα ταλέντα τους, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους και να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κυπριακό πολιτισμό μέσω του αθλητισμού. Η Hope Team θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της εναντίον του Διγενή Ακρίτα Μορφου, που έχει ηγετική θέση στη βαθμολογία της δεύτερης κατηγορίας και είναι ως τώρα αήττητος. Προκειμένου να στηρίξουμε οικογένειες και πρόσφυγες της κοινότητάς μας, συλλέγουμε τρόφιμα, ζεστά χειμερινά ρούχα και κλινοσκεπασματα.

Για την είσοδό σας απαιτείται safe pass και μάσκα #Inclusion #Diversity #Equality #Sports