Στα δύο το Γέρι – Πατεράδες εναντίον… γιων -ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

0

Όμορφη πρωτοβουλία και ιδανική συγκυρία το επερχόμενο φιλικό που θα διεξαχθεί στο Γέρι.

Όπως ενημερωθήκαμε, η ομάδα της ΚΕΠ/Δικέφαλος Γερίου (που αγωνίζεται στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα) θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Γερίου (ακαδημία καλαθόσφαιρας του Τόνυ Κωνσταντινίδη) το πρωί του Σαββάτου. Πέραν όμως του… ηλικιακού χάσματος που χωρίζει τις δύο ομάδες υπάρχει άλλο ένα στοιχείο που ξεχωρίζει του φιλικού.

Δύο καλαθοσφαιριστές της ΚΕΠ (Δημήτρης Βαρζακάκος & Βίκτωρας Κουντούρης) θα τεθούν αντιμέτωποι… με τους γιους τους.

Δείτε την ανάρτηση:

Άλλο ένα φιλικό θα δώσει αύριο η ομάδα μας, το οποίο όμως θα έχει πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα. Για πρώτη φορά, θα βρεθούν αντιμέτωπες οι 2️⃣ καλαθοσφαιρικές ομάδες του Γερίου!

Πιο συγκεκριμένα, η ΚΕΠ – Δικέφαλος Γερίου θα αντιμετωπίσει την Κ18 του Apollon Geriou – Tony Constantinides Basketball Academy, σε μια αναμέτρηση όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι ακόμη και μπαμπάδες εναντίον των γιων τους! Ευχαριστούμε την ακαδημία του Antonis Constantinides και τον coach των παιδιών της Κ18 George Blackys για τη διευθέτηση του φιλικού.

Η ενδιαφέρουσα αυτή αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο στο Γυμνάσιο Γερίου και θα αρχίσει στις 9️⃣ το πρωί. Να ευχηθούμε να γίνει ένας ωραίος αγώνας και ο καλύτερος (δηλαδή εμείς 😉) να κερδίσει! 👌

#KEP #Dikefalos 🏀🏆