Στη μάχη της Ευρώπης η ΑΕΚ

0

Ξεκινάει σήμερα (18.00) η προσπάθεια της Πετρολίνα ΑΕΚ για είσοδο στους ομίλους του FIBA Europe Cup, με τους προκριματικούς αγώνες να διεξάγονται το προσεχές τριήμερο 27-30 Σεπτεμβρίου στο Κόσοβο.

Η ομάδα της Λάρνακας θα επιδιώξει να πάρει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που έμειναν για να σχηματιστούν οι όμιλοι στην κύρια φάση της διοργάνωσης.

Πρώτος αντίπαλος για τους «κιτρινοπράσινους» είναι η ισλανδική Thor Thorlakshofn. Ο αγώνας θα γίνει την σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, και θα αρχίσει στις 18:00.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την βελγική Τelenet Giants Antwerp, ενώ στο τελευταίο βήμα πριν από τους ομίλους θα βρεθεί απέναντι ο νικητής από το ζευγάρι Sporting CP (Πορτογαλία) – BC Trepca (Kόσοβο) / BG Gottingen (Γερμανία).

Θυμίζουμε ότι η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους της κύριας φάσης της διοργάνωσης, που ξεκινάει στις 12 Οκτωβρίου, τότε θα βρεθεί στο Group G με αντιπάλους τις Κarhu Kauhajoki (Φινλανδία), Anwil Wloclawek (Πολωνία) και Egis Κormend (Ουγγαρία).