Στην Αθήνα ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ / Τι δήλωσε

0

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (22/11) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ναζ Μήτρου-Λονγκ έφτασε Ελλάδα το μεσημέρι της Τετάρτης (22/11). Ο προσεχώς Έλληνας γκαρντ αποδεσμεύτηκε από την Ζάλγκιρις και υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων με τους ερυθρόλευκους. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Αυτή η ομάδα δεν είναι μια ομάδα που έχει διαφορετικά πράγματα. Είναι μαζί για αρκετό καιρό. Έχουν ηγεσία και συνέπεια. Εγώ θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να συνεισφέρω και να βοηθήσω να έρθουν νίκες».

Για το Ελληνικό διαβατήριο: «Είναι κάτι που μιλάμε αρκετό καιρό. Περιμένω να επικυρωθεί και να έχω στα χέρια μου το διαβατήριο. Ένα βήμα τη φορά σε αυτό το κομμάτι».

Για το αν μίλησε με κάποιον πριν έρθει στον Ολυμπιακό: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν είχα χρόνο να μιλήσω για την κατάσταση. Μίλησα με τον Μπραζντέικις και με τον αδερφό μου Ελάιζα όταν υπέγραψε στην Ελλάδα. Και οι δύο ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι και μου είπαν καλά πράγματα».

Για τους στόχους του: «Όταν παίζεις για αυτόν τον οργανισμό και έχεις τόσο ταλέντο ο στόχος είναι το Final Four. Αυτός είναι όμως ο στόχος όλων, όλοι θέλουν επιτυχίες. Κανείς δεν θέλει να είναι τελευταίος».

Coffee House