Στην Ρωσία η Εθνική Ανδρών Πανεπιστημιακού Αθλητισμού για διεθνές τουρνουά

0

Στην Μόσχα θα ταξιδέψει το επόμενο διάστημα η Εθνική Ανδρών Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, όπου θα συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Ρωσίας από τις 17 μέχρι τις 25 Μαΐου.

Πρόκειται για μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου, στην οποία συμμετέχουν συνολικά 16 ομάδες, ανάμεσα τους και η Κύπρος.

Στην Εθνική Ανδρών Πανεπιστημιακού Επιπέδου υπάρχουν καλαθοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται και στην Εθνική Ανδρών, όπως και άλλοι νεαροί καλαθοσφαιριστές οι οποίοι θέλουν να κυνηγήσουν τα επόμενα χρόνια την συμμετοχή τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Προπονητής της Εθνικής Ανδρών Πανεπιστημιακού Αθλητισμού είναι ο Νικόλας Παπαδόπουλος, με άμεσο συνεργάτη τον Νίκο Λαμπρία. Η ομάδα αποτελείται από τους:

Σάιμον Μιχαήλ (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας), Στέφανος Ηλιάδης (University of South Florida), Παναγιώτης Μάρκου (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας), Πέτρος Παπαμιχαήλ (CIM), Γιάννης Γιανναράς (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο), Αριστείδης Χρίστου (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας), Χρίστος Λοϊζίδης (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας), Μιχάλης Κουμής (Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο), Σίμος Σολωμού (Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο), Μάριος Γεωργίου (Πανεπιστήμιο Κύπρου), Ιωάννης Πασιαλής (ΤΕΠΑΚ), Αινέας Γιαγκ (Λύκειο Λατσιών)

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί δηλώσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή, κ. Νικόλα Παπαδόπουλου και του διεθνή καλαθοσφαιριστή, Πέτρου Παπάμιχαήλ: