Στο δεύτερο του Διηπειρωτικό με ρεκόρ Γκίνες ο Γαβριήλ! (pics)

0

Ο Λίνος Γαβριήλ και οι πρωταθλητές Ασίας Μανάμα του Μπαχρέιν ξεκινάνε αύριο 21/9 τις υποχρεωσεις τους στην Σιγκαπούρη στο Intercontinental cup της Fiba (παγκόσμιο συλλόγων ) ενάντια στους πρωταθλητές Ευρώπης του BCL (Basketball champions league ) Telecom Bonn από την Γερμανία.

Στην συνέχεια και πιο συγκεκριμένα την Παρακευή 22/9 αντιμετωπίζουν τους δευτεραθλητές Κίνας Zhejiang Golden Bulls ενώ στον άλλο όμιλο αγωνίζονται οι πρωταθλητές NBA G league Ignite και επίσης οι πρωταθλήτριες ομάδες BCL Λατινικής Αμερικής Seci Franca από Βραζιλία όπως επίσης και η Ahly Egypt που κέρδισε το NBA BAL (Basketball African league ).

Πέρα του ότι η συμμετοχή του κοούτς Γαβριήλ στην κορυφαία διοργάνωση της Fiba είναι τεράστια τιμή για την Κύπρο μας αλλά και για τον ίδιο αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχε και τον Φλεβάρη του ίδιου χρόνου στην ίδια διοργάνωση στην Τενερίφη με τους τότε πρωταθλητές NBA BAL Usm monastir !

Η διπλή συμμετοχή του παραπέμπει σε ρεκόρ Γκίνες μιας και στο παρελθόν κανένας προπονητής παγκοσμίως(!!!) δεν συμμετείχε με δυο διαφορετικές πρωταθλήτριες ομάδες από δυο ηπείρους στο Διηπειρωτικό!

Αυτή η ξεχωριστή διάκριση ανάμεσα στις τόσες στην καριέρα του δείχνει και την συνεχή αφοσίωση του στο άθλημα και το ότι έχει πετύχει τόσα πολλά είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους προπονητές που θέλουν να πετύχουν στον χώρο.

Στο CB είμαστε περήφανοι για τον κοούτς Λίνο και του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στο Intercontinental Cup!