Στο ίδιο μονοπάτι ο Ζήνωνας

0

Τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο και ο Ζήνωνας απέδειξε πως μπορεί να αποδειχθεί στυλοβάτης στην προσπάθεια που γίνεται για ανάταση του κυπριακού μπάσκετ. Πώς; Συνεχίζοντας να βαδίζει στο ίδιο μονοπάτι!

Η ομάδα της Λάρνακας δουλεύει πολύ στις υποδομές της και έχει αρχίσει να παράγει μεγάλα ταλέντα. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ16 της Γ’ Κατηγορίας προπονητής ήταν ο κόουτς του Ζήνωνα, Μιχάλης Μιχαήλ, ενώ οι Ρομπέρτος Αλεξάνδρου, Παύλος Στυλιανού, Βίκτορας Χριστοφίδης και Κωνσταντίνος Βασιλείου βρέθηκαν στο ρόστερ και οι περισσότεροι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με τον Μιχάλη Μιχαήλ στο τιμόνι θα συνεχίσουν οι Λαρνακείς επιχειρώντας να ξεπεταχτούν κι άλλα ελπιδοφόρα παιδιά μέσα από τις ομάδες Κ14 και Κ16, που πέρυσι έκλεψαν την παράσταση. Μάλιστα, οι παίδες ήταν πρωταθλητές στο παγκύπριο πρωτάθλημα!

Οι υπεύθυνοι του σωματείου δουλεύουν πυρετωδώς και το Σάββατο 27 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές, ενώ στις 5 Σεπτεμβρίου ανοίγει η αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου με την πρώτη προπόνηση.