Στο… κατόπι της πρωτοπόρου ΑΕΚ, Κεραυνός και ΑΠΟΕΛ – ΠΑΝΟΡΑΜΑ

0

Δείτε τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΟΠΑΠ Basket League, την ανάλυση των παιχνιδιών, τη βαθμολογία και το πρόγραμμα της επόμενης μέσα από την νέα πλατφόρμα του CB.

Το Cyprusbasket πρωτοπορεί και δημιούργησε μια πλατφόρμα όπου μέσα σε αυτή μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που αφορούν το  πρωτάθλημα της ΟΠΑΠ Basket League.

Η Πετρολίνα ΑΕΚ συνέχισε την ξέφρενη πορεία της καθώς κατάφερε να περάσει αλώβητη και από την έδρα της Ανόρθωσης με 86-73 (δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά και την ανάλυση του αγώνα).

Μια νίκη πίσω της παραμένει ο ΑΠΟΕΛ που κέρδισε δύσκολα τον Απόλλωνα 87-80 (δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά και την ανάλυση του αγώνα) αλλά και ο Κεραυνός που ξεπέρασε στην παράταση το εμπόδιο του αξιόμαχου ΑΠΟΠ με 101-97 (δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά και την ανάλυση του αγώνα).

Στην τέταρτη θέση ισοβαθμούν η ΕΝΠ που επέστρεψε στις νίκες διαλύοντας την ΕΝΑΔ με 82-54 (δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά και την ανάλυση του αγώνα) και η Ομόνοια που ηττήθηκε από τον Αχιλλέα με 71-68 (δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά και την ανάλυση του αγώνα).

Την τέταρτη φετινή της νίκη σημείωσε η ΕΘΑ που επιβλήθηκε της ΑΕΛ με 93-80 (δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά και την ανάλυση του αγώνα).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ