Στο τελικό Κυπέλλου ο Γαβριήλ!

0

Το τρελό σερί του Λίνου Γαβριήλ με την Μάναμα μεγαλώνει και έχει φτάσει πια στο 12-2 τον τελευταίο 1,5 μήνα με την τελευταία νίκη να στέλνει την ομάδα του Μαναμά στο τελικό κυπέλλου σε σειρά 3 αγώνων ενάντια μάλιστα στον αιώνιο αντίπαλο Αχλυ!

Τι και αν η Μάναμα ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ στο Fiba Asia gulf πριν 2 μήνες; Ο κόουτς Γαβριήλ αναλαμβάνοντας την ομάδα έκανε τις απαραίτητες αλλαγές και η ομάδα έσπασε δυο έδρες ενάντια σε μεγαθήρια όπως η Κάζμα Κουβέιτ και η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας.

Στο τελικό σε σειρά αγώνων αντιμετωπίζει την αήττητη εδώ και δυο χρόνια σε διεθνείς διοργανώσεις ομάδα Κουβέιτ Κουβέιτ χάνοντας δύσκολα το πρώτο ματς στο Κουβέιτ τα τελευταία δευτερόλεπτα κάνοντας μάλιστα δυο φορές ανατροπή 17 πόντων!

Ο επόμενος τελικός του Fiba Asia Gulf είναι την Δευτέρα και η ομάδα του κόουτς Γαβριήλ παρόλο που τρύπησε ξεκάθαρα το ταβάνι της, θα κοιτάξει να σπάσει το μεγάλο σερί της Κουβέιτ Κουβειτ και να την αναγκάσει στην πρώτη της ήττα για να πάρει την σειρά των τελικών σε τρίτο αγώνα όπου όλα μπορούν να συμβούν!

Στις εγχώριες διοργανώσεις παρόλη την απίστευτη κούραση από τα ταξίδια και τους αγώνες, κατάφερε να κερδίσει τον αιώνιο αντίπαλο Αχλυ κάτι που φάνταζε σχεδόν αδύνατον μιας και η Αλ Αχλυ έκανε δυο αλλαγές ξένων και σπατάλησε μεγάλο ποσό να φέρει τον πρώην πρώτο σκόρερ της Ευρωλίγκας Taylor Rochestie, που αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό, Μακάμπι, Ερυθρό Αστέρα αλλά και τον Dakari Johnson στην θέση 5, πρώην Αστέρα του NBA και πρώτο σκόρερ στο κινέζικο πρωτάθλημα!

Ενάντια σε όλα τα προγνωστικά αλλά και στην κούραση, η Μανάμα κατάφερε να κερδίσει το game 3 με την Αχλυ ενώ η ομάδα είχε επιστρέψει από το Κουβέιτ Τετάρτη και αγωνίστηκε Παρασκευή βράδυ! Η ευφορία στο στρατόπεδο της Μανάμα για την προσπάθεια των παιδιών του Λίνου Γαβριήλ είναι εμφανής και το καταλαβαίνει κανείς από τις αντιδράσεις στα social media!