Στον δρόμο της Crepaland η αρμάδα του Πηλαβά

0

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του CB, την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 20:30 στον Άγιο Δομέτιο, έδρα της Think Colour, αναμένεται το γήπεδο να ζήσει αξέχαστες στιγμές!

Πρώτον… γιατί όλο το ερασιτεχνικό γνωρίζει ότι η αρμάδα του Ανδρέα Πηλαβά, ολόχρονα προετοιμαζόταν ειδικά γι αυτά τα δύο παιχνίδια!

Δεύτερον… είναι γνωστό ότι ο πρωτεργάτης της Think Colour, Παναγιώτης Νικολαΐδης, έδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον κόουτς Ανδρέα Πηλαβά και του έχει πλήρη εμπιστοσύνη!

Τρίτον… Οι πληροφορίες μας κάνουν αναφορά πως η Think Colour είναι σε περίοδο “διαβολοβδομάδας” και προπονείται εντατικά, με διπλές προπονήσεις αλλά και ατομικές στο Studio6 στο κέντρο της Λευκωσίας.

Θα μπορέσουν τα παλικάρια του Πηλαβά να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη, αφού μέχρι στιγμής μόνο το CB κατάφερε να κερδίσει τη στρατιά του «Γενά»;

Επίσης, οι πληροφορίες που δεν φέρουν πάσα αμφισβήτηση, αναφέρουν πως ο κόουτς Γενάς αρνήθηκε στον Αλέξη Ζαχαρίου να πατήσει το πόδι του στο Studio6 για να αποφύγει τα “mind games” του μαέστρου στο είδος, Ανδρέα Πηλαβά στον super star της ομάδας του!!

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Crepaland Θεόδωρος Τραχωνίτης δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια… ένα μέλος της ομάδας προπονείται εντατικά στο Studio6, παρόλο που δεν φημίζεται για τις επισκέψεις του στο γυμναστήριο. Μιλάμε φυσικά για τον κύριο Λάρη που πηγαίνει στο γυμναστήριο για να αναζητήσει νέες πληροφορίες για τους αντιπάλους του.

Τέλος, η διαμάχη δεν τελειώνει εδώ γιατί ο ένας εκ των δύο προπονητών θα είναι στο All Star Game στις 17 του Απρίλη, ενώ ο άλλος όχι…

Μείνετε συντονισμένοι!

Image


Coffee House