Στον Έσπερο ο Γκαγκαλούδης – “Δείξατε μερικοί πόσο σκ@τόψυχοι ήσασταν” (pic)

0
To πρόσωπο των ημερών στην Ελλάδα, Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος αποχώρησε προσφάτως από το Μαρούσι, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Έσπερο Καλλιθέας – Μήνυμα στήριξης από τον Χριστόδουλο Καράβολα

Στον Έσπερο Καλλιθέας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Γκαγκαλούδης έπειτα από την αποχώρησή του από το Μαρούσι. Ο νέος του συμπαίκτης, Χριστόδουλος Καράβολας ανέβασε στο διαδίκτυο μία κοινή τους φωτογραφία από την προπόνηση της ομάδας.

Μάλιστα,  προχώρησε στην ανάρτηση και ενός κειμένου στήριξης στον Γκαγκαλούδη.

«Είμαι δίπλα στον Γιάννη, στηρίζω τον Γιάννη από εδώ και πέρα. Λάθη όλοι έχουμε κάνει, κι εγώ έχω κάνει αρκετά. Λίγοι ήταν όμως εκείνοι, βασικά μετρημένοι, που με στήριξαν, με αγκάλιασαν και μου έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία να πάω παρακάτω. Έτσι κι εγώ θέλω να βοηθήσω αυτόν τον άνθρωπο, τον φίλο μου τον Γιάννη, να γίνει καλύτερος άνθρωπος για τον εαυτό του, τους γονείς του και το παιδάκι του», αναφέρει στην ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται από δύο υστερόγραφα:

«Ό,τι γίνεται στα αποδυτήρια, λύνεται εκεί. Δεν βγαίνει παραέξω. Έτσι κάνουνε οι πραγματικές οικογένειες. Δείξατε μερικοί πόσο σκ@τόψυχοι ήσασταν», αναφέρει στο πρώτο, ενώ στο δεύτερο προσθέτει: «Όταν ο Γκάγκα έτρεχε στα κανάλια και έμπαινε μπροστά, πήγαινε στον Αυγενάκη και έκραζε τον Χαρδαλιά δημόσια για να μη χάσετε όλοι τη δουλειά σας και να μην κάνετε delivery ήταν καλός, ε; Και στην πρώτη στραβή τον στραβώσατε και τον ξεφτιλίσατε δημόσια. Και δεν σκεφτήκατε ότι έχει ένα παιδάκι και μια οικογένεια από πίσω του».